OVIM ZNACIMA horoskopa mesec JANUAR će biti PAKLEN

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Početak godine uvek donosi uzbuđenje u vezi onoga što nas očekuje, kao i nadu da će nam na svim aspektima krenuti nabolje. Nažalost, za ova dva znaka zvezde nisu spremile ništa dobro. Januar će za njih biti pakleni mesec!

[adsenseyu5]

Godina je tek počela, a na Device se obrušila gomila obaveza i problema. Što se zdravlja tiče, celog meseca ćete biti kilavi, a najviše problema ćete imati sa disajnim putevima. Na poslu vas takođe čekaju loše vesti i bilo bi dobro da poboljšate svoje ponašanje u poslovnom okruženju jer jedan kolega može upropastiti sve ono što ste godinama gradili. Vaše nesigurnosti će u ovom mesecu doći do izražaja i zato se pripazite, jer oni koji vam žele loše mogu to da iskoriste. Izbegavajte porodične svađe i ne dozvolite provokacijama bližnjih da dopru do vas.

U prvoj polovini januara Jarca će sačekati  veliki finansijski problemi, i ovo je dobar period da porazmislite šta su vam prioriteti i da prestanete da bacate novac na gluposti. Na poslu su moguće turbulencije. Onaj kolega kojeg ste više puta iskoristili, to može u januaru debelo da vam naplati. Zdravlje je dobro. Na ljubavnom planu je mirno sve do pred kraj meseca kada može doći do žestoke svađe, kod nekih i do raskida. Slobodni u januaru neće imati priliku da nađu partnera. Više sreće sledećeg meseca!

(Dnevne.rs/žena.blic.rs /Izvor.indianexpress.com)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]