OVE STVARI MUŠKARCI MRZE KOD ŽENA U ČETRDESETIM

bogatstvo

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Donosimo vam sedam stvari koje muškarci ne podnose kod žena u četrdesetim:

Kratku kosu – Iako stilisti garantuju da kratka kosa često podmlađuje ženu, a kratki bob je jedna od najpopularnijih frizura, ipak muškarci svarno, stvarno ne vole kratku kosu kod svojih supruga, devojaka.

Ukoliko imate gustu i zdravu kosu, možete da je pustite da slobodno raste iako ste duboko zagazile u četdesete.

Prekomerna težni – Muškarci stvarno ne vole kada im je žena gojazna. Ali, na žalost, svaka druga žena se u četrdesetim ugoji i zakorači u gojaznost.

PROČITAJTE JOŠ

IZGLEDAJU KAO DA SU METALIZIRANA: Genijalan trik za najlepša vaskršnja jaja ikada! (VIDEO)

Bez obzira da li se vaš izgled dopada vašem mužu ili ne, ne smete da dozvolite da vam kilaža varira. To je pitanje zdravlja, a ne izgleda.

Loši zubi – danas su žene spremnije da novac daju za botoks, nego za stomatološki pregled. To nikad ne smete sebi da dopustite. Zdravi zubi znače zdrava creva, a zdrava creva garantuju dobar imunitet.

Dlake na nausnicama – svaka negovana žena otići će na lasersko uklanjanje dlaka na nausnicama, a ako nije u mogućnosti da uradi to, ona će voskom uklanjati nepotrebne dlačice.

Ravna obuća – možda vi ne možete više da podnesete da hodate u štiklama, ali upravo su one, za muškarce, odraz ženstvenosti. Ne mora to biti štikla od 15 cm, dovoljno je da nosite male potpetice koje će izdužiti vaš izgled i nogama dati vitak izgled.

PROČITAJTE JOŠ

RASTVOR KOJI ĆE UČINITI ČUDA: Keramičar otkrio tajnu za čišćenje fuga (UPUTSTVO)

Velike torbe – samo žena zna šta sve stane u njenu torbu, ali da li ste znale da muškarci ne podnose ovaj teret koji žena vuče. To je za njih jednostavno odbojno!

Pogled koji potcenjuje i procenjuje – svaka žena zna da muškarac najviše voli kada dama gleda sa divljenjem. Složićete se da to zavisi samo od njih, nikako od nas. Ako žele da ih žene gledaju umilno, taj pogled moraju da zasluže!

 

(Dnevne.rs/Stil.kurir.rs)