OVAKO IZGLEDA SUPRUGA ĐORĐA DAVIDA! NIKADA NIJE UZ NJEGA NA JAVNIM OKUPLJANJIMA (FOTO)

djordje

Foto: Instagram /djordje_david

Iako je oduvek, kao i većina rokera, slovio za miljenika žena, Đorđe David se nikada nije hvalio svojim osvajačkim poduhvatima, niti govorio ružno o pripadnicama nežnijeg pola.

Šta više, roker ponosno nosi titulu jednog od najvećih džentlmena na javnoj sceni, ali ne poriče da mu laska pažnja koju dobija od žena.

Ipak, Đorđe se pre nekoliko godina skrasio pored Beograđanke Ane Mirčetić, koja mu je 2014. godine podarila ćerkicu Stašu.

Podsetimo, nedavno su komšije za jedan dnevni list otkrile da Davidova supruga živi sa ćerkom u jednom stanu, dok ih roker samo posećuje, a uveče se vraća kod majke na Novi Beograd. To se nije promenilo čak ni nakon majčine smrti, a Đorđe je u jednom intervjuu samo kratko potvrdio ono o čemu se pisalo.

supruga

ĐORĐE DAVID – SUPRUGA • DJORDJE_DAVID / INSTAGRAM

– Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje – izjavio je tada David.

Kako izgleda njegova supruga, koja se ne pojavljuje na javnim događajima, možete pogledati na fotografijama u okviru ovog teksta.

   

(Dnevne.rs /Izvor: N.M., Puls)