OVAKO IZGLEDA KADA ‘LUDI SRBIN’ ISPLJUJE DONALDA TRAMPA: On je odvratan i komičan, Amerika je osramoćena (VIDEO)

popovic

Foto: AP/Reuters

Trener San Antonio Sparsa Greg Popović važi za jednog od najžešćih kritičara aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa.

“Ludi Srbin”, kako sebe naziva, se još jednom obrušio na Trampa i rekao da je Amerika trenutno “najveća sramota na svetu”.

– Naša država je osramoćena u svetu zbog čega je nama neprijatno.

Meni Donald Tramp deluje kao dečak u šestom razredu koji je pozvao društvo na svoju zabavu u dvorištvu, a tamo se nije pojavio niko.

Uz to je odvratan i komičan – bez dlake na jeziku je bio dugogodišnji trener Sparsa.

“CRVENE LINIJE” ZA BEOGRAD I PRIŠTINU: Autonomija za Srbe, stolica u UN za Kosovo

Donald Tramp je svojim izjavama o ponašanju sportista tokom intoniranja himne podigao buru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Američki predsednik je u subotu i nedelju putem društvenih mreža zaratio sa zvezdama NBA lige Stefom Karijem i Lebronom Džejmsom, kao i igračima iz NFL. Tramp je na jednom skupu u Alabami poručio da ne gleda nimalo blagonaklono na igrače u NFL koji ne poštuju američku himnu.

– Zar ne biste voleli da vidite nekog od NFL vlasnika da kaže ovima što ne poštuju nacionalnu zastavu – ‘Izvedite tog ku…nog sina van terena i otpustite ga!'” – rekao je Tramp.

Problem sa igračima američkog fudbala javio se prošle sezone kada je kvoterbek Kolin Kepernik odbio da stoji mirno tokom intoniranja himne zbog problema sa rasizmom u toj zemlji.

“MAJKO, OPROSTI, NE MOGU DA PODNESEM ULAZAK U NATO!” Dirljivo pismo Dalibora Jaukovića majci pre samoubistva

– Neću stajati i tako pokazivati poštovanje prema zastavi zemlje koja ugnjetava crnce i sve ljude druge boje kože – rekao je tada Kepernik.

Njegov stav je podržao jedan od najboljih košarkaša NBA lige i član Golden Stejt Voriorsa Stef Kari, koji je rekao da neće otići u Belu kuću na tradicionalni prijem za šampione lige.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir sport)

1 Comment on "OVAKO IZGLEDA KADA ‘LUDI SRBIN’ ISPLJUJE DONALDA TRAMPA: On je odvratan i komičan, Amerika je osramoćena (VIDEO)"

  1. U redu je što ovaj “ludi Srbin” nije ponosan na Donalda Trampa (to je njegovo pravo) Ni ja nisam “ponosan” (čak šta više stidim se) i Tome majmuna Nikolića i BoTe (“akademikovog sina”) ali, da li je “ponosan” na (recimo) Bila Klintona? To je pitanje koje se (eto) samo nameće?

Comments are closed.