OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA do kraja MARTA čeka lepo iznenađenje (ASTRO)

horoskop

dnevne

Za ova 3 znaka će poslednji dani marta biti ujedno i najuzbudljiviji.

Lav

To značli da će vam sam kraj ovog vrelog perioda doneti pregršt prilika da se iskažete, pokažete i dokažete – bilo da se radi o ljubavnom životu, poslovnim poduhvatima ili nekim zdravstvenim stvarima.

Drugim rečima, sad je pravi trenutak da započnete nešto novo, pa makar to bila i dijeta, jer su vam zvezde za naredne dane tako postrojene da garantuju uspeh.

Za slobodne pripadnike ovog znaka ne bi trebalo da bude iznenađenje ako upoznaju osobu koja će ih toliko zaintrigirati da će sve drugo pasti u drugi plan.

PROČITAJTE JOŠ

HOROSKOP ZA SUTRA (28. MART 2021.): Raku predstoji priliv novca!

Device

Za vas bi u narednom periodu trebalo da važi pravilo “očekuj neočekivano” i budite spremni da se upustite u nove avanture, ma koliko se plašili izazova.

Jer, ako postoji nešto novo što želite da probate, a plašite se, sada je idealan trenutak.

Zvezde su u vašem uglu, daju vam vetar u leđa i samo čekaju vašu inicijativu

Neka nova ponuda, pre će biti romantična nego poslovna, mogla bi da se javi u poslednjim danima meseca i budite spremni da kažete gromoglasno “DA”.

Za vas će jesenji meseci biti sve, samo ne dosadni.

Škorpija

Nakon dosta dosadnog, stresnog i lenjoj perioda, koji traje od proleća, konačno dolazi vreme koje će Škorpijama pružiti mogućnost da u potpunosti zablistaju.

Jesenji meseci ovom znaku uvek prijaju, a zima donosi za sve avanturističke Škorpije dobru priliku da se malo posvete sebi, svojim željama, potrebama i ambicijama.

horoskop

Dnevne

To ne znači da ćete u narednim danima imati manje obaveza (sori, ali čak ni zvezde nisu toliko uticajne) već da ćete se konačno naći u onom stanju uma u kojem vam sve deluje lako i ostvarivo.

Sve će vam ići od ruke i konačno ćete se osećati kao ona stara Škorpija.

Ovo posebno važi za slobodne pripadnike i pripadnice znaka, koji mogu da očekuju nekoliko ludih avantura koje neće trajati, ali će vas uspomne grejati tokom cele zime.

 

Dnevne.rs, Noizz.rs