OTKRIVENA TAJNA POSLE 18 GODINA: Vanja Bulić otkrio koliki su otkup platili Brena i Boba za sina Stefana

porodica

Foto: Printscreen/instagram

Vanja Bulić otkrio je tajnu Lepe Brene koju je čuvala 18 godina – da je otmičarima svog sina Stefana platila otkup. Voditelj je blizak prijatelj porodice Živojinović, pa je bio pored njih i kada su im kidnapovali naslednika, koji je tada imao osam godina.

Kidnaperi su od Bobe i Brene tražili da u razmenu za Stefana isplate 2,5 miliona maraka, kao i da o kidnapovanju ne obaveste policiju i javnost. Oni nikada nisu želeli da potvrde da su platili otkup, ali je to umesto njih učinio Bulić.

– Drugi dan nakon toga otišao sam kod njih, tada su živeli u drugoj kući. Tada sam prvi put video šta znači plakati bez suza. Brena je plakala, ali više suza nije imala, a Boba je stalno bio na telefonskoj vezi. Ja krivim državu što tada to nije rešila, nego su ljudi platili ogromnu sumu za dete. Ne daj bože to nikome – rekao je Bulić u emisiji “Pres pretres”.

ZASUZILE IM OČI: Saša Matić RASTURIO starom srpskom pesmom (VIDEO)

Stefan je otet 2000. godine na 50 metara dugom putu od prostorija “Grand produkcije” do porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Proslavljenom teniseru su otmičari navodno poslali paket u kojem se nalazila kartica s brojem mobilnog telefona preko kog će oni kontaktirati s njima.

pevacica

Foto: Instagram/lepabrenaa

Ispoštovali su sve zahteve otmičara, a brojni prijatelji su im pritekli u pomoć nudeći im novac za Stefanov otkup. U utorak uveče Stefan je živ i zdrav vraćen roditeljima.

– Najteža i najbolnija stvar koja mi se dogodila u životu je na prvom mestu otmica mog sina Stefana, koja nikada nije razotkrivena u ovoj zemlji. Kao roditelj sam bila kažnjena.

Nisam verovala da ću u jednoj zemlji koju sam najviše volela, u kojoj sam pevala, opevala je i u njoj najveću slavu doživela. Nisam zaslužila da budem tako grubo kažnjena – rekla je Brena.

voditelj

Foto: printscreen/youtube

Zanimljivo je da je Stefan odlučio da istinu o svojoj otmici otkrije u dokumentarcu.

– U početku mama i tata nisu bili za snimanje tog filma jer im otvara stare rane, ali ubedio sam ih. Ima dosta toga o otmici što ni ja ni moji roditelji nikad nismo iznosili javno. Ispričaćemo apsolutno sve – rekao je Stefan za “Kurir”.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor: Kurir.rs)