Otkrivamo 5 najčešćih laži kojima su sklone sve žene!

par
Koliko god da volite svog partnera i teško vam je ponekad pogledati istini u oči, morate znati da sve žene tu i tamo slažu. Nisu to zločeste laži, već jednostavno ponekad žele zaštiti sebe ili vas. Motivi za laž su različiti, baš kao i same laži. Postoji pet najčešćih laži kojima su sklone sve žene.

Nisam ljuta na tebe
Ali je itekako ljuta! Nemojte misliti da ćete se tako lako izvući. To je jedna od najčešćih ženskih laži u vezama. Reč je o frazi koja ženama pruža emotivnu zaštitu nakon što ste je (ne)namerno povredili. Ako zaboravite njenn rođendan, nju će to povrediti. Iako vi to ne doživljavate kao veliku stvar, njoj je to itekako važno i neće baš lako preko toga preći.

Praviće se da je sve u redu, ali ako pažljivo promatrate, sitnice će je odati. Laže jer ne želi da pomislite da je preosetljiva ili zločesta. Ipak, kada se najmanje budete nadali, napašće vas jer će ljutnja tinjati u njoj.

Ne smeta mi ako ideš u striptiz bar sa drugarima
Dobili ste dopuštenje za pravi muški izlazak koji uključuje i posetu striptiz-baru pa se sada svima hvalite kako imate super curu. Hm, razmislite još jednom. Ako nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, onda verovatno i nije istinito. Nijednoj ženi nije drago kada njen muškarac ide da gleda druge gole žene.

[adsenseyu4]

Ova je laž slična prethodnoj. Njome žene žele stvoriti sliku da im nije stalo i da nisu ljubomorne. Istina je potpuno suprotna: žene su izuzetno borbeno nastrojene kada su u pitanju njihovi muškarci, a posebno kada je reč o vrlo seksualnim situacijama. Osim toga, žene vole da uvek budu u centru pažnje i to što ste odabrali muške prijatelje umesto nje, baš je i ne veseli.

Trenutno nisam spremna za vezu
Ova izjava u najvećem je broju slučajeva laž. Možda je rečena u najboljoj nameri, ali je ipak laž. Uz nju obično idu izgovori kao što su: “Upravo sam izašla iz loše veze” ili “Trenutno sam fokusirana na karijeru”.

HOROSKOP I LJUBAV: Saznajte koji je savršen partner za vaš znak

Međutim, istina je vrlo jednostavna – ako je slobodna žena imalo zainteresovana za vas, pronaći će vremena da se nađe s vama. Ova česta laž uz pratnju mnoštva izgovora služi kako bi se izvukla iz neugodne situacije. Ne želi vas povrediti pa zato okoliša. U pozadini ove laži krije se zapravo – nisam zainteresovana.

Ne smeta mi što ću večeras ja platiti račun
Nije istina. Iako se ta laž ne može primeniti na sve žene, velika većina ih još uvek očekuje da muškarac plati račun nakon zajedničke večere, posebno ako je on inicirao izlazak. Ako joj dopustite da plati, ona će odmah pomisliti da ste škrti.

[adsenseyu4]

Ako ste pozvali ženu na sastanak, trebali biste se barem ponuditi da platite račun. Ako ona glasno odbija i negoduje, pustite je da plati. Ali ako je njen protest blag i reda radi, svakako vi platite račun jer ćete u protivnom brzo završiti izlazak, a možda i vezu.

Ovo je bilo neverovatno!
Ova laž ulazi u seksualnu kategoriju. Kada je žena u vezi s muškarcem, potpuno je fokusirana na njega i često je uverena da je upravo on “taj”. Upravo zbog toga, žene često muškarcima govore ono što misle da oni žele čuti. Na primer, nije retkost da žena odglumi orgazam da bi muškarac bio zadovoljan sobom jer je dobar u krevetu.

Postoji još nekoliko čestih seksualnih laži: “Seks s tobom najbolji je u životu” ili “Ti imaš najveći penis koji sam videla”. Ovo su sve dobronamerne laži koje služe podizanju vašeg samopoštovanja, ali su ipak laži.

(IntimateMedicine)

2 Comments on "Otkrivamo 5 najčešćih laži kojima su sklone sve žene!"

  1. Na primer, nije retkost da žena odglumi orgazam da bi muškarac bio zadovoljan sobom jer je dobar u krevetu. Sta mislite zasto zene glume orgazam?
    Pa one misle da se mi brinemo.

4 Trackbacks & Pingbacks

  1. benjamin
  2. Kirk
  3. Johnny
  4. adam

Comments are closed.