OTKRILA DETALJE SKANDALA: Nadu Topčagić tukao poznati pevač narodne muzike!

pevačica

Foto: telegraf.rs

Jedan od skandala na srpskoj estradi o kom se jako malo zna jeste žesto sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić!

Reč je o fizičkom sukobu, kada je Marinko u kombiju tukao srpsku pevačicu, koja je pred našim kamerama progovorila o razlogu iz kog je Rokviću “pukao film”!

– Jesmo se potukli, počupao me je za kosu. Ja sam njega udarila u cevanicu. To se sve u kombiju dešavalo. A šta se dešavalo? Narod je bio okolo i tražio je slike, ja sam bile jedina žensko. Bio je tu Bora Drljača na turneji, Marinko i ja.

-Bili smo negde po Lici i po Hrvatskoj, svi smo išli jednim kombijem. I narod je počeo da traži slike, a žuri se na drugi koncert, kasnimo. Ijao, kad su svi opkolili kombi! Ja svima dajem slike, i odjedanput kaže Marinko: “Slušaj ti, kozo jedna! Šta deliš te slike?! Stalno kasnimo zbog tebe!”, a ja mu kazem: “Ćuti, bre, ti si ljubomoran na moj uspeh! Što tebi ne traže?!” Eto tako je došlo do toga – rekla nam je Nada.

PRETNJE ARKANOVOJ PORODICI: “Ceco, pripazi na Veljka, obezbeđenje neće moći da ga sačuva” (FOTO)

Na pitanje da li su izgladili odnos posle incidenta, Nada je bez dlake na jeziku rekla da Rokvić danas ne razgovara sa njom.

– Sad je najžešće, sad ne pričamo, sad je kraj. Ne znam stvarno zašto se Marinko naljutio na mene, neću da ulazim u to. Poslala sam mu poruku, čula sam njegovu novu pesmu i samo sam mu poslala “Olična ti je pesma!”. I nema odgovora. Opasno je ljut na mene, opasno – otkrila je Topčagićeva.

ŽIVELI SU U BEDI, RODITELJI SU SKUPLJALI PEČURKE DA IH ŠKOLUJU: Emilija je rođena sestra Ivice Dačića, napustila je glumu zbog ovog posla (FOTO)

Podsetimo, Marinko je 28. januara 2017. godine u garaži Delta sitija imao fizički obračun sa momkom Ivanom Agbabom, zbog parking mesta. Tom prilikom nasrnuo je i na Ivanovu devojku.

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)