OSVETA PREVARENE BEOGRAĐANKE: Dečko joj muvao najbolju drugaricu, a njena reakcija – brutalna! (FOTO)

plakat

Foto: Telegraf

Redakciji Telegrafa javila se devojka koja je uslikala jedan neobičan plakat u beogradskom naselju Vidikovac. Naime, Beograđanku M.M., dečko sa kojim je bila četiri i po godine u vezi, pokušao je da prevari sa Draganom, njenom najboljom drugaricom.

Kada je M. M. saznala da je dečko hteo da je prevari i pritom slao eksplicitne poruke njenoj drugarici, odlučila je da mu se osveti.

[adsenseyu5]

Kako nam je objasnila njena drugarica Dragana, da ne bi uništavale njegovu imovinu (misleći na automobil koji vozi) odlučile su da izlepe sramne plakate sa njegovim imenom i slikom po celom Beogradu.

– Oni su se zabavljali jako dugo, pritom on nije znao da smo nas dve drugarice. Ja sam ga upoznala kada je trebalo da mi proda automobil. Od tada je krenuo da mi šalje poruke i fotografije. Posle nekog vremena on je “provalio” da obe znamo šta radi.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Blizanci će imati problema sa partnerom, Škorpija usamljena (ASTRO)

Sastala sam se sa njim u jednom kafiću, a kasnije je došla i njegova devojka, tj.moja drugarica. Prebledeo je, nije znao šta da kaže, samo je molio da mu se vrati i da nije sve onako kao što izgleda.

Ovim plakatom želim da apelujem na sve devojke ako ga sretnu, da obrate pažnju, jer je prevarant – priča Dragana.

[adsenseyu1]

Plakat je završio po celom Beogradu, kao i na njegovim kolima. Na plakatu stoje lični podaci momka, čime se bavi i šta radi.

Devojke ga nisu štedele, pa su otkrile i da ne zna da radi ništa drugo, sem da plače. Kao i da od njegovog, manji polni organ ne postoji.

osveta

Foto: telegraf

Na kraju plakata je poruka – Očistimo Beograd od imbecila!

Pozvali smo i dotičnog mladića koji se našao između dve vatre, ali on nije želeo da komentariše nastalu situaciju.

NARODNI OBIČAJI NA DANAŠNJI DAN: Danas slavimo velikog ISCELITELJA, ovo uradite obavezno da se spasite od zla koje vas okružuje!

(Dnevne.rs/Kutaknet.com/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]