OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA ovaj “eksperiment” sa PRSTIMA: Kineska legenda o ljubavi može da vas BUKVALNO rasplače

saka
Postoji jedna snažna i prelepa kineska teorija o tome zašto se venčani prst nosi baš na četvrtom prstu. Takođe, ova pričica rasvetljava i ostale važne odnose koje imamo životu. Pročitajte i garantujemo ostaviće vas bez teksta!
 Kinezi da veruju da svaki prst na levoj ruci prezentuje prošlost, sadašnjost i budućnost odnosa u familiji.Palac predstavlja roditelje. Kažiprst predstavlja baću, seste i bliske prijatelje. Srednji prst predstavlja tebe samog. Četvrti prst (domali) predstavlja tvog životnog parntera. Mali prst predstavlja decu. Sada je vreme za mali “eksperiment” – sklopite šake dlanom o dlan, a potom srednje prste sjedinite na način kao na priloženoj fotografiji.

Kada ste ruke stavili u prikazan položaj, pokušajte da razdvojite svaki prst od svog para.

Pokušajte da razdvojite palčeve (roditeljI) – to će biti lako, jer nikome nije suđeno da bude sa svojim roditeljima večno. Ponovo ih spojite.

Pokušajte da razdvojite kažiprste (braća, sestre, prijatelji)  – takođe ćete ih odvojiti lako, jer i oni najčešće odlaze, svako u potrazi sa svojim životnim putem. Ponovo ih spojite.

[adsenseyu1]

Pokušajte da razdvojite male prste (buduća deca) – lako će se otvoriti, jer će i ona jednog dana otići svojom sudbinom. Ponvoo ih spojite.

A, sada pokušajte da razdvojite domale prste (životni parner) – iznenadićete se, jer je to praktično nemoguće. Neće biti tako lako razdvojiti ih kao sa ostalim prstima. To je zato što vi i vaš partner imate za cilj da zauvek ostanete zajedno.

Sa partnerom ste sudbinski vezani i po nekoj idealnoj zamisli trebalo biste da delite uspone i padove do kraja života. Baš zato venčani prst nosi se na domalom prstu!

[adsenseyu1]

(T.Petrović /Dnevno.rs)