ONA JE ZAVRŠILA MEDICINSKI FAKULTET U ROKU: Danju je učila, noću pevala, a onda je digla ruke od svega i DOŠLA U ZVEZDE GRANDA! (VIDEO)

pevacica

Foto: printskrin /instagram

Mlada pevačica Lijana Savić skrenula je pažnju na sebe svojim učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 

Uspela je da se plasira u treći krug ovog šoua zahvaljujući svom talentu, ali i ozbiljnom radu na svakom svom predstavljanju.

Ova atraktivna Novosađanka priznaje da je oduvek želela da bude pevačica i da je od malih nogu pokazivala talenat, ali da joj je učešće na jednoj karaoke žurki promenilo život.

Naime, Lijana je završila Medicinski fakultet u Novom Sadu, ali je muzika za sada ipak njen prioritet.

“Moj prvi momenat i dodir sa muzikom se desio kada sam imala samo sedam godina, tada sam pobedila na jednom dečjem festivalu u Herceg Novom.

KOMŠIJE IZ SELA U KOM JE DUŠKO TOŠIĆ ODRASTAO: Roditelji fudbalera žive u trošnoj kući, a evo da li ih Jelena obilazi i šta o njoj misle!

Međutim, kako sam tada bila izuzetno mala, svi su doživljavali ovu situaciju samo kao lepu uspomenu.

Nakon završene osnovne škole sam upisala medicinsku, a onda i medicinski fakultet koji sam završila u roku.

Ipak, negde u nekom tinejdžerskom periodu, nakon jedne karaoke žurke, na kojoj sam jel’te morala da se “dohvatim” mikrofona.Drugari su me ubedili da počnem da pevam i nije mi mnogo trebalo.

Danju sam učila i pripremala ispite, a noći sam provodila pevajući po mnogim klubovima u Novom Sadu, ali i širom zemlje, i tako sam zavolela ovaj posao”, otkriva Lijana.

Ona kaže da je rešila da se prijavi na muzičko takmičenje “Zvezde Granda” jer se poželela izazova.”Ja sam veoma posvećena, uporna i odgovorna osoba.

Svemu što radim pristupam veoma profesionalno i sada sam želela da napravim veliki korak kada je bavljenje muzikom u pitanju, zato sam i odlučila da se prijavim na “Zvezde Granda”.

PLJUŠTE ČESTITKE, PORODILA SE ANA IVANOVIĆ: Srećni roditelji su za dečaka izabrali ime koje je u proteklih deset godina najpopularnije u Srbiji

Izuzetno mi je bilo bitno obrazovanje, imala sam veliku želju da završim fakultet i prethodnih godina sam najviše bila koncentrisana na taj cilj.

Sada je došlo vreme za nove pobede, neke nove ciljeve i zaista ću se truditi da ih ostvarim.

Maksimalna posvećenost me je dovela do toga da uvek ostvarim sve što zamislim, nadam se da ću uspeti i kada je ovo takmičenje u pitanju”m zaključuje uz osmeh Lijana.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Puls)