Ona je bila najlepša žena koja je PREVARILA MUŽA: Danas ima 57 godina i nakon fotografije koju je objavila svi su se uplašili (FOTO)

SANJA

FOTO: YOUTUBE

Sa samo 20 godina postala je zvezda na našim prostorima zahvaljijući ulozi Anđe u filmu “Banović Strahinja”. Važila je za najlepšu glumicu, a evo kako danas izgleda.

Sanja Vejnović (57) ostala je zapamćena po ulozi lepe Anđe koja je prevarila muža u “Banović Strahinji”, a mnogi je se sećaju i kao Čehinje Ruženjke u filmu “Varljivo leto”.

Ono što malo ljudi zna je da je glas u filmu “Banović Strahinja” lepoj Sanji pozajmila glumica Danica Maksimović.Zbog te uloge probila se na jugoslovenskoj sceni kao jedna od najpoželjnijih žena, a pre nekoliko godina svrstana je i u najuži izbor filmske veb stranice IMDb najlepših svetskih glumica starijih od 40 godina.

Sada je Sanja Vejnović objavila fotografiju s raščupanom kosom i izgledom na kakav od nje nismo navikli. Objasnila je što joj se dogodilo

Filmska i televizijska diva, 57-godišnja Sanja Vejnović poznata je po svojoj neverovatnoj lepoti, ali zadnja objava na Instagramu pomalo je zatekla njene pratioce.

Budući da je glumila u brojnim serijama, kroz svoje uloge svašta je proživela, a sada je pokazala fotografiju iz jedne od njih, prisetivši se kako joj je tada bilo zabavno.

– Jedna od meni najzabavnijih i najdražih uloga – Milica Mamić! Ni eksplozija joj ne može ništa!

Nemanja iz Inđije izumitelj LEKA ZA RAK: Cukergberg je napisao ček na 100 miliona dolara, kada je čuo moju ideju

Kud puklo da puklo – pojasnila je pored fotografije.Na njoj joj je lice prekriveno scenskom šminkom, a kosa raščupana.

U seriji “Kud puklo da puklo” glumila je sestru Željka Pervana, zločestu advokaticu, vrlo britku na jeziku, a njen odnos s televizijskim bratom zabavljao je gledaoce.

(Dnevne.rs /Izvor: I.K, zena.blic.rs)