OGLASIO SE NIKOLA RAĐEN: Nakon hitne hospitalizacije, evo kako se trenutno oseća

Foto: Printscreen/instagram/Nikola Rađen

Foto: Printscreen/instagram/Nikola Rađen

Vaterpolista Nikola Rađen zabrinuo je fanove kad je hitno hospitalizovan zbog bolova u stomaku, ali posle samo nekoliko dana sportista se vratio uobičajenom tempu života i svakodnevnim obavezama

Trofejni vaterpolista Nikola Rađen (31) polovinom septembra vratio se u bazen nakon godinu i po dana suspenzije kao igrač rumunskog kluba Oradea, ali prošle nedelje ponovo je morao da prekine s treninzima.

[adsenseyu4]

Naime, sportista je osetio jake bolove u stomaku, nakon čega se obratio lekarima koji su utvrdili da ima zapaljenje slepog creva. Operisan je već sutradan i intervencija je prošla bez ikakvih komplikacija. Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da je Nikolino stanje veoma ozbiljno, on je za Story objasnio da nema potrebe za brigom, već da se uskoro vraća novim sportskim pobedama.

Ponosan zbog toga što je dobio priliku da nastavi karijeru nakon doping afere zbog koje je prvobitno dobio suspenziju od četiri godine, Rađen se sada trudi da se vrati u formu u kojoj je bio pre celokupne situacije, a najbolje rešenje za njega bilo je potpisivanje novog ugovora odmah po prekidanju zabrane igranja.

Vaterpolista se zbog ovog angažmana preselio u Rumuniju, dok njegova supruga, pevačica Ana Kokić i njihove ćerkice Nina i Tea žive u Beogradu. Da bi što više vremena provodio s njima, on svaki slobodan trenutak koristi kako bi posetio Srbiju.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Maja Jovanović,Story)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]