ODJEKIVALO NA SVE ČETIRI STRANE SVETA: Dajte Brazil da se igramo, grme fudbaleri Srbije! (VIDEO)

slavlje

Foto: Tanjug/AP

Dok je čitava Srbija slavila njihov podvig, slavili su i oni tamo negde na južnoj hemisferi odakle je odjekivalo na sve četiri strane sveta

GORI INTERNET: Komentar jednog HRVATA koji govori o POBEDI SRBIJE na SP ZAPALIO društvene mreže!

Došli su i ostavili u čudu planetu, a Srbima i Srbiji doneli nezapamćenu količinu radosti. Fudbaleri Srbije su se popeli na fudbalski tron sveta pobedom nad najtežim mogućim rivalom u finalu – Brazilom.

[adsenseyu1]

Ovaj njihov uspeh koji će ostati upisan u monografije svetskog fudbala, slavio se širom naše zemlje, širom regiona i širom čitave planete, a slavili su ga i oni, tamo daleko na Novom Zelandu. Pa šta i ako jesu. Zaslužili su to.

slavlje1

Foto: Telegraf

Tako su odmah posle dodele medalja i podizanja šampionskog pehara, po povratku u hotel zauzeli čitav lobi i krenuli sa svojim slavljem.

KROZ BRAZILSKI MIKROFON: Pogledajte kako je brazilski komentator ispratio pobedu Srbije… (VIDEO)

Pevale su se različite pesme, skandiralo se svim igračima, selektoru, Srbiji, a najčešće se mogao čuti onaj poklič koji smo toliko puta želeli da izgovorimo, ali nikad nam se nije dala šansa, sve do sada, dok to nisu učinili ovi momci.

[adsenseyu1]

Pogledajte ekskluzivni snimak koji je dobio Telegraf iz hotela u Oklendu, tamo negde na južnoj hemisferi odakle je grmelo iz grla naših junaka “Dajte Brazil da se igramo”!

(Telegraf.rs)