ODBRUSILA SVEKRU I SVEKRVI: Kija otkrila da li će se razvesti u rijalitiju, a onda se Slobinim roditeljima obratila posebnom porukom!

zadruga

Foto: printscreen/instagram

Tokom večerašnjih pitanja novinara pokrenuta je i priča u vezi sa roditeljima Slobodana Radanovića, a Kristini Kiji Kockar je posebno zasmetalo kada je čula kako je Draginja svom sinu tokom telefonskog razgovora čak nekoliko puta pomenula advokata.

Nakon što je Sloba izjavio da se nikada ne bi razveo u rijalitiju, pred kamerama, šta god da se desilo, Kija je takođe rekla da do razvoda ne bi trebalo da dođe u rijalitiju, ali je tvrdila kako će se ipak razvesti, iako mnogi misle drugačije.

– Tvoja majka bi trebalo da bude najupućenija u to da li ja želim ili ne – rekla je Slobi, a potom se dotakla advokata.

„KEBASINE“: O Kebinim stopalima BRUJE društvene mreže (VIDEO)

– Mi imamo zajedničkog advokata Vićentija, tako da neće biti problema oko toga. Krivo mi je što njegovi roditelji žele njemu da on bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem, samo da ne bude sa mnom – poručila je Kija i dodala:

– Ja sam pričala sa mamom posle toga, rekla mi je samo prati svoje srce i to je bilo sve što je komentarisala. Nema potrebe da me savetuje, može ona da mi da savet, ali ja odlučujem. Ona ne želi da se meša.

PREBACUJU JOJ I DAN DANAS: Roditelji joj ovo NIKAD NISU OPROSTILI

– Krivo mi je što kažete da su pomenuli više puta advokata i poručiću njegovim roditeljima: “Ne morate da brinete, razvešću se. Hvala na svemu i prijatno” – završila je Kija gledajući u kameru.

 Ne ostavljam nikakvu šansu za pomirenje – dodala je na kraju

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)