O OVOME PRIČA CEO SVET: Rukovanje Marjanovića i voditelja je nešto najjače u ovom intervjuu! (VIDEO)

intervju

Foto: printskrin /San Antonio Spurs
@spurs

Srpski košarkaš je šalama zabavljao voditelja Endrua Monaka

Partiju protiv Minesote će Boban Marjanović pamititi dok je živ – imao je nezahvalan zadatak da nadomesti izostanak ikonu Sparsa Tima Dankana, i uspeo je za 15 minuta je ubacio 17 poena.

U intervjuu posle meča za kupsku televiziju, Srbin je odmah upitan koliko mu znači saradnja sa Dankanom.

[adsenseyu5]

– On je veliko ime i doktor košarke. Volim kad mi govori i daje mi savete, želi da me nauči mnogim stvarima i ukaže mi kako mogu da napredujem. Srećan sam što imam takvog saigrača – rekao je Marjanović.

Usledilo je pitanje da li se sada oseća komfornije u NBA ligi.

– Da, bolje mi je. Dobijam više minuta, upoznajem igrače. Nov sam, a nisu svi ni navikli na moju visinu. Trudim se da steknem više samopouzdanja i da igram bolje – istakao je srpski centar, koji je potom objasnio da usavršava šut sa penala.

– Radim dosta na slobodnim bacanjima i na tehnici. Ovo je dobro, pre su mi se tresle ruke, i o tome sam razmišljao. Sad se fokusiram na koš. U nekoliko navrata je srpski košarkaš nasmejao voditelja Endrua Monaka, pogotovo kad je odgovarao na poslednje pitanje da li uživa u pasevima Manua Đinobilija i Borisa Dijaa.

[adsenseyu1]

– Oni me tako dobro nalaze, ne znam ni sam kako. Samo postaviš ruke i lopta stiže, super je kad imaš takve saigrače – zaključio je Marjanović, a momenat prilikom rukovanja na kraju intervjua privukao je pažnju navijačima Sparsa, s obzirom da su ruke srpskog gorostasa primetno veće od Monaki