NUMEROSKOP za 2017.godinu

Foto: Dnevne.rs/poixabay

Foto: Dnevne.rs/poixabay

Da biste izračunali svoj lični numerološki broj za 2017. godinu, potrebno je da uradite sledeće:

Saberite dan i mesec rođenja, zatim tom broju dodajte broj 1 (koji se dobije sabiranjem cifara 2+0+1+7=1) i dobićete lični numerološki broj za 2017. godinu.

Primer: 21.09.   21+9= 30     3+0=3

Broju 3 dodamo broj 1 i dobićemo konačnu cifru koja je naš lični numerološki broj za 2017. godinu. (3+1=4)

[adsenseyu4]

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 1

Osobe koje su u godini ličnog broja jedan doživeće duhovni preoprod i revoluciju u svojim životima. 2017. je godina početaka i istraživanja putokaza života. Numerogija im predviđa evoluciju i uzimanje života u svoje ruke. Ovo takođe može označavati otkrivanje novih saznanja o sebi, posebno kada je reč o karakteru pojedinca. Transformacije će se odvijati polako i postepeno, pa je na vama da iskoristite to u svoju korist i napravite nešto korisno. Želećete da dovršite sve započete projekte i sve ono što ste odgađali. Osećaćete snagu i energiju koja će vas voditi na putu promena, pa ćete se sa lakoćom suočavati sa svim izazovima. Pošto će vam jedinica doneti veliku količinu energije, bilo i poželjno da je kanališete na pravi način, u suprotnom ona će se okrenuti protiv vas. 2017. će biti godina promena, razvoja i transformacija. Ostvarićete napredak u svemu.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 2

Numerološka prognoza za 2017. godinu vam sugeriše da treba da postanete tolerantiniji, uporniji i da istrajete u svojim namerama bez obzira na sve prepreke koje vam se budu našle. Treba da znate da uspeh nikada ne dolazi preko noći, već da je za sve potreban trud, vreme i zalaganje. Pokažite izdržljivost i nećete pogrešiti. Ovo je godina transformacija, napretka i okretanja stvari u sopstvenu korist. Pokažite spremnost za saradnju i partnerstvo ali isključino sa proverenim i poštenim ljudima. Morate se osloniti na podršku i pomoć drugih, ukoliko mislite da ostvarite uspeh. Najbolje bi bilo kada biste tu podršku našli među članovima porodice ili prijatelja. Tako biste spojili ugodno i korisno. Imaćete priliku da ostvarite nova prijateljstva ali i ljubavne susrete, sa naglaskom na iskreno prijateljstvo i razumevanje. Ukoliko ste usamljeni, prihvatite novu ljubav, nova poznanstva, izađite iz začaranog kruga i kritikovanja sveta oko sebe. Novi prijatelji će vam pomoći u stvaranju boljeg i stabilnijeg okruženja i pomoći vam da se suočite sa svojim strahovima. Ne podležite starim obrascima, kojima ste kvarili svoje dosadašnje odnose. Pustite vreme da radi za vas, ne radite ništa na silu, jer bi u suprotnom to moglo da dovede do nesuglasica i svađa, posebno u ljubavnom odnosu. Živite smirenim načinom života i uvek se trudite da ne narušavate harmoniju oko sebe.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 3

Vi treba da menjate svoj život i da iskoristite promene kako biste poboljšali kvalitet života. Vaš uspeh tokom cele godine će zavisiti upravo od vaše spremnosti da učinite nešto za sebe. Numerološka prognoza za vaš broj je slična prognozi za jedinice, jer označava stimulaciju, promenu i konkretno delovanje. Ona označava velike promene u životu kao i lični razvoj, prvenstveno duhovni. Trojka vam poručuje da treba sami da se pobrinete za svoj život, a ne da očekujete nešto ili se nadate da će neko za vas nešto da uradi. Vi ste jedini koji imate ključ života u svojim rukama i vi treba da skupite hrabrosti da nešto menjate. Imaćete dovoljno snage da uradite sve što budete zamislili, samo je potrebno da se pokrenete. Pozabavite se i svim onim što odlažete da uradite godinama unazad. I pored posla koji budete imali, uspevaćete i da uživate, da se odmarate i priuštite sebi sve ono što volite i što vam prija. Sledite svoju intuiciju, jer će tokom cele godine biti posebno izražena. Uvek poslušajte svoje srce i nećete pogrešiti. Ukoliko budete išli protiv sebe i svojih osećanja, shvatićete da grešite

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 4

Numerologija vama predviđa godinu donošenja odluka i rešavanje mnogih stvari bez napora i problema. Ali i pored toga, biće naglašene česte promene raspoloženja, biće vam teško da se opustite i da imate slobodno vreme samo za sebe. 2016. godina vam je donela dosta opuštenih razdoblja, pa je vreme da se malo pokrenete. Budite spremni da se suočite sa mnogim izazovima. Važno je da budete iskreni prema sebi i da ne očekujete nerealne stvari. Svaku svoju ideju dobro razradite i detaljno isplanirajte kako biste je pozitivno realizovali. Budite taktični i ne trošite energiju na ljude i stvari koji ne zaslužuju vašu pažnju. U ovoj godini ćete poboljšati komunikaciju sa drugima, oprobati se u nečemu novom što niste do sada radili. Ne zapostavljajte svoje zdravstveno stanje, idite na redovne kontrole, preglede a bilo bi poželjno da uvedete i vežbe ili neki trening u svakodnevnicu. Biće mnogo stresnih i napetih momenata tokom godine, pa na vreme povedite računa o tome. Međutim, ni to vas neće sprečiti u ostvarivanju planova koje ste sebi zadali. Srećno

[adsenseyu1]

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 5

Godišnja numero prognoza vam predviđa suočavanje sa promenama i prihvatanje odgovornosti za svoje postupke. Ukoliko se budete opirali, život će vam biti pun trnja i prepreka. Prema tome, potrudite se da se prilagođavate svim situacijama, kako biste živeli jedan skladan i zadovoljan život. Ukoliko odolite promenama, budite spremni na nazadovanje. Broj pet simboliše promene i spremnost da se uhvatite u koštac sa životnim izazovima. Ovo je godina vaše duhovne transformacije, promene načina razmišljanja pa i delovanja. Ukoliko se uskladite sa tim promenama, poboljšaćete svoj život i doneti pozitivne promene. Ovo se posebno odnosi na vaš posao, napredak u karijeri. Socijalni život kao i emotivni biće na zavidnom nivou, pa ćete lako shvatiti da ste vi krojač svoje sudbine. Bilo bi poželjno kada biste obratili pažnju na svoje telo, povedite računa o prehrani, možda nekim fizičkim vežbama, što će vam svakako prijati i činiti vas zadovoljnim. Budite hrabri, istrajni i bićete u stanju da ostvarite sve što želite. Usuditi se to je cena napretka.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 6

Možete da očekujete mnogo druženja, zabave, sastanaka, komunikacije. Stalno ćete biti u društvu, dobijati mnoštvo informacija, podataka. Više nego pre ćete izlaziti, boraviti u društvu ljudi koji su veoma uticajni i od autoriteta. Zbog toga ćete ostvariti mnoge kontakte, pa će i vaš društveni a posebno ljubavni život biti uzbzdljivi i puni dešavanja. Odnosi sa porodicom, prijateljima će biti na zavidnom novou. Shvatićete da ne možete sami funkcionisati bez saradnje sa drugima, pa će vam to pomoći da se više uključite u društvene tokove. U ovoj godini povedite računa o svojim željama, i ne stavljajte sebe na poslednje mesto, kao što je to bio slučaj do sada. Naglašene su vam česta porodična druženja, proslave i mnogo slobodnog vremena ćete poklanjati upravo vašim najmiljim. U godinama koje su pred vama uspećete da ostvarite zavidan poslovni uspeh, pa je 2017. godina odlična da se posvetite svemu onom što zavređuje vašu pažnju a da nije reč o poslu. Ukoliko ste emotivno prazni i usamljeni, ovo je godina ostvarenja stabilne ljubavne veze, gde ćete iskazati svu svoju osećajnost i nežnost.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 7

2017. godina biće ispunjena radom na sebi, ličnim željama i potrebama. Numerologija za vas predviđa odličnu godinu, kada ćete zaboraviti na poteškoće i probleme kroz koje ste prošli u 2016. godini. Sa oduševljenjem ćete pratiti svoj rast i napredak, jer će sva teskoba i težak rad biti samo ružna prošlost. Bićete detaljni, precizni i pedantni u svemu. Prošitićete svoje vidike i doneti nove odluke koje će unaprediti kvalitet života. Bilo bi dobro kada biste već sada počeli sa planovima kako biste lakše krenuli u njihovu realizaciju. Vaša kreativnost i ideje će konačno doći do izražaja i mnogi će ceniti vaše znanje. Ova godina vam je odlična za studije, učenje jezika, unapređenje procesa poslovanja. Trudićete se da na mnoge načine ulažete u svoje znanje i time sebi olakšate put ka uspehu. Duhovnost i religioznost će biti posebno izražene, što će vam svakako pomoći da postavene bolja verzija sebe. 2017. je godina opuštanja, podmlađivanja i uživanja u životu.

[adsenseyu1]

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 8

U godini ličnog numerološkog broja osam, možete da očekujete mnogo više posla, obaveza a samim tim i tenzije. Prošla godina je za vas bila relaksirajuća, puna opuštenih situacija pa je sada vreme da zasučete rukave i da krenete u akciju. Iako ćete negodovati zbog obima posla, potrebno vam je da se pokrenete i da uradite nešto konkretno u svom životu. Svaki vaš trud će se isplatiti, prema tome vaš uspeh će direktno zavisiti od vašeg ličnog zalaganja. Ne očekujte pomoć od drugih, već se oslonite isključivo na sebe. Kako biste napravili neki pomak u životu, potrebno je da promenite način razmišljanja, da budete pozitivni i da verujete u sebe. sa vašim duhovnim rastom, porašće i vaša poslovna moć i stabilnost. Ukoliko se pokažete u najboljem svetlu, vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom, jer će mnogi uvideti da se trudite i da želite da napredujete. Odavaćete utisak stabilne i sposobne osobe, koja je vredna pažnje. Pored odličnih poslovnih aktivnosti, ova godina će vam doneti i mnogo zadovoljstava na privatnom planu, što će vam pričinjavati veliko zadovoljstvo. Uživajte.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 9

U ovoj godini treba da se posvetite drugima i da se odužite za sve ono što su vama drugi pružili u prethodnom periodu. Godinama unazad ste ostvarivali zavidne uspehe na mnogim poljima, pa bi bilo poželjno da i vi uzvratite istom merom ljudima oko sebe, pa i društvu u kojem živite. Pomozite nekome na bilo koji način, uključite se u humanitarnu organizaciju, dajte onima koji imaju manje nego vi, potrudite se da nekome ulepšate dan svojim sitnim gestovima koji će drugima značiti mnogo. U numerologiji broj devet predstavlja kraj jednog devetogodišnjeg ciklusa, pa će se ova godina temeljiti na stvarima koje su vam se izdešavate u periodu od pre devet godina. Ukoliko niste zadovoljni svojim životom, ovo je godina u kojoj biste se trebali fokusirati na ono što vam smeta ili što želite da promenite. Ukoliko ste zadovoljni svojim odlukama i životom kojim ste živeli, podelite svoja iskustva sa drugima, uputite ih kako da žive srećan i ispunjen život, bez stresa i problema.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kutaknet.com /Izvor:webastrolog.info)

[adsenseyu2]