Numerološka predviđanja: Evo za koga će 4.2. biti posebno povoljan, kome će doneti ljubav, a kome novac

binarni broj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

U numerologiji se broj dotičnog dana u mesecu određuje tako što se svi brojevi iz datuma sabiraju dok se ne dobije jednocifren broj.

Utorak, 4. 2. 2020=10=1

Dobar dan

Pozitivne energije, koje su prilično stabilne u današnjem danu, pogoduju ljudima, posebno onima čije je srce ranjeno emocijama, pa se već dugo ne mogu od toga oporaviti, niti sve zaboraviti. No, danas će im se to desiti posle dužeg vremena. Dan je povoljan za ljude koji rade u medijima, za novinare, spikere i izveštače najrazličitijeg tipa i domena.

U ljubavi bi trebalo otvoreno izneti svoje emocije partneru, dok novčano ide onima koji poslovno putuju.

Savet: Budimo hrabri i igrajmo naveliko danas.

Sreda, 5. 2. 2020=11=2

Povoljan dan

Dan je odličan za mnogo toga, a posebno za sve ono što je povezano sa brzinom, novim aktivnostima, pripravničkim stažom, putovanjima i potpisivanjem važnih poslovnih ugovora, na period kraći od 4 godine. Najpametnije bi bilo danas ustati vrlo rano i krenuti u žestoku poslovnu akciju koja će biti natprosečno brza i efikasna. Naime, dan je prepun dobrih šansi i srećnih događanja, pa ih valja hvatati već od rane zore.

Za ljubavi i novac, takođe, važi sve prethodno rečeno.

Savet: Budimo elokventni, superiorni i „skockani“ čitavog dana.

IZNENADIĆETE SE! Muškarac u OVOM znaku žene osvaja na PRVI pogled

Četvrtak, 6. 2. 2020=12=3

Povoljan dan

Lep dan je pred nama, pa se potrudimo da i mi budemo takvi u njemu. Energije ovog četvrtka su inventivne za većinu privatnika i onih koji imaju samostalni biznis, posebno ako je on vezan za uslužnu delatnost, trgovinu voćem i povrćem, kao i organizaciju putovanja i turističkih tura.

Na ljubavnom planu je odličan za pomirenje; ispravljanje svega onoga što se može ispraviti u ljubavi, kako bi se nastavilo tamo gde se stalo. A novac – pa i on hoće mnoge danas.

Savet: Prihvatimo popularnost koja će nas „strefiti“ danas.

Petak, 7. 2. 2020=13=4

Dobar dan

Pozitivne energije u današnjem danu posebno pogoduju onima čije je srce u velikoj meri vezano za prirodu, biljke, životinje i rodni dom. Dan je izvanredan i za ekologe, farmaceute, fitoterapeute, kao i ustanove koje se bave proizvodnjom lekovitog bilja, a tu su i narodni travari u pojedinim delovima sveta.

Dan je sjajan i za ljubavna pitanja, pa bi trebalo otvoreno priznati svoju ljubav partneru, dok novac očekuje samo neke srećnike.

Savet: Iskrenost neka nam bude zvezda-vodilja danas.

AKROBACIJA KAKVA SE NE PAMTI: Lozničanka se u štiklama bacila za bidermajerom (VIDEO)

Subota, 8. 2. 2020=14=5

Srećan dan

Sreća u svemu i svačemu danas traje i traje, na našu opštu radost. Dan u sebi nosi sjajne energije gotovo za sve, što je realno izvodljivo, naravno. Pošto je vikend, ipak je preporuka da se što više provodimo, najbolje na snegu ako uspemo da ga pronađemo negde, a što manje da radimo ili mislimo na naše poslovne probleme i dileme danas, ali i sutra, kako sebi ne bismo upropastili ova 2 dana odmora.

Dan je odličan za ljubav, venčanje i veridbu, a odličan je i za novčane dobitke.

Savet: Prirodnost i spontanost su čarobna formula ovog dana.

Nedelja, 9. 2. 2020=15=6

Povoljan dan

Dan je kao stvoren za umetnice i populaciju lepšeg pola, kao i za one najmlađe koji su skloni sportskim aktivnostima ili slikarstvu. Dobar je za učenje skijanja ili klizanja, i za opštu zimsku razonodu negde na planini. Školske i sve druge osnovne i lične probleme danas valja zaboraviti i malo se odmaći od njih, kako bismo ih lakše rešili u radnim danima koji su već od sutra pred nama.

Velika ljubav stiže nekim usamljenicima, a novac hoće ribare severnih mora.

Savet: Uživajmo u današnjoj pustolovini.

BIZARAN ZAHTEV MLADE NA VENČANJU: Svi gosti koji dolaze morali da urade OVO, ni rođaci nisu hteli da dođu!

Ponedeljak, 10. 2. 2020=7

Nepovoljan dan

Sve ono što je povezano sa popularnošću, omiljenošću i prihvatanjem od strane drugih danas ne bi trebalo forsirati, jer se može desiti da se time pokrenu ogovaranja, tračevi i spletke kako na radnom mestu, tako i u privatnom životu, nečijem ili pak našem. Zato temu javnosti i visokog vrednovanja ovoga ili onoga danas izbacimo iz svoje orbite, da se ne bi desilo suprotno od očekivanog.

U ljubavi nije dobar dan za venčanje, slavlja i slično, a nije ni za uspeh na finansijskom polju.

Savet: Pijmo što više vode u današnjem danu.

     

(Dnevne.rs/izvor: Irena Sjekloća Miler, Novosti.rs)