Novembar 2017. mesečni horoskop za Blizance: Očekujte dosta strasti, ali i potencijalnih sukoba (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lični razvoj biće vam ovog meseca na prvom mestu, dok će polje karijere biti najmoćnije i pretrpeti najveće promene. Morate da počnete da vodite računa i interesima drugih, a svoje ambicije bar trenutno da obuzdate.

Tokom novembra, samo vaš društveni ugled može da vam pomogne da ostvarite ciljeve.

Posao: Period je jako povoljan za razvoj novih planova u karijeri. Uticaj Merkura pomoći će vam da tokom novembra uspete da ostvarite neke nove, isplative poslove. Ipak, biće nekih turbulencija na poslovnom planu. Ako želite da uspete, prihvatite pomoć porodice i prijateljakoja vam se nudi.

[adsenseyu1]

Novac: Nakon 13. novembra, finansijska situacija će se popraviti. Tada ćete moći da priuštite sebi i malo luksuza, a ne samo neophodne stvari.

Ljubav: Ako ste sami, dosta kretanja među zaniljivim ljudima kojem ćete biti skloni, pomoći će vam da konačno ostvarite kvalitetnu vezu. Blizanci koji su u braku treba da se posvete partneru i pokušaju da mu ispune neku želju. Očekujte dosta strasti, ali i potencijalnih sukoba, pa pokušajte da se kiontrolišete u svađama. Moguća je i iznenadna trudnoća.

Njihova ljubav može da pomeri planine: Ovi horoskopski znaci su suđeni jedno drugom! (ASTROLOGIJA)

Zdravlje: Sve do 22. novembra, zdravlje će biti odlično. Nakon toga, pokušajte da više vežbate i obratite pažnju na ishranu.

PRAVOJ DAMI OVO JE ISPOD ČASTI: 10 stvari koje rade samo proste, nekulturne i površne žene

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Stil.Kurir.rs)

[adsenseyu2]