NOVAK U NEVERICI: Dečak protrčao pored Đokovića pravo u zagrljaj Zimonjiću! (VIDEO)

tenis

Foto: printskrin jutjub /Telegraf

Srpski teniser pokazali da u odličnom raspoloženju dočekuju prvi nastup ove godine u Dejvis kupu

Od prošle godine u Kraljevu, Dejvis kup reprezentacija Srbije nastavlja sa tradicijom pred mečeve koji se igraju u našoj zemlji, a to je da jedan trening bude otvore za sve ljubitelje tenisa koji žele da našim igračima pruže podršku.

Srbija ovog vikenda za protivnika ima Kazahstan, a u četvrtak su pred par hiljda navijača u hali “Aleksandar Nikolić” šou su prirediliNovak Đoković i Nenad Zimonjić.

Jaki udarci i razmene uverili su nas da je za najboljeg srpskog tenisera infekcija oka prošlost, a obojica igrača su pokazali da u odličnom raspoloženju dočekuju prvi nastup ove godine u Dejvis kupu.Pri kraju treninga, dok su Novak i Nenad pauzirali, dvoje dece potrčalo je ka njihovim klupama.

[adsenseyu1]

Najpre devojčica Luna koja je potrčala ka Zimonjiću, prethodno pozdravivši se sa Novakom. Za njom je krenuo i dečak, koji je protrčao pored Đokovića pravo u zagrljaj Zimonjiću.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U pitanju je Nenadov sin Leon, a Novak mu je “zamerio” toliko da je čak i bežao od njega dok je Leon trčao da bi “ispravio” svoj propust.

Na kraju je zagrljaj Novaka i Leona pozdravila publika.

Pogledajte i ostale najzanimljivije momente sa otvorenog treninga Dejvis kup reprezentacije.

[adsenseyu1]

Ðoković i Aleksandar Nedovjesov otvoriće meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana u petak od 14 časova. U subotu od 15 sati na programu je dubl, za koji su prijavljeni Ðoković i Nenad Zimonjić, odnosno Nedovjesov i Andrej Golubjev, dok će se u nedelju od 13 sati sastati Ðoković – Kukuškin i Troicki – Nedovjesov.

(Telegraf.rs)