NOVA ZONA ZAMFIROVA: Brankica Sebastijanović ISKRENO o poređenju sa Katarinom Radivojević i snimanju ljubavnih scena

glumica

Foto:Printscreen/instagram

Saznajte i to kada je prelepa glumica, koja igra glavnu žensku ulogu u filmu “Vrati se Zone”, upoznala svog kolegu Milana Vasića

Brankicu Sebastijanović gledaćemo u nastavku filma “Zona Zamfirova” koji nosi naziv “Vrati se Zone”. Prelepa glumica, koja igra lik Zone, je na početku razgovora za Telegraf  navela da se nadala da će dobiti ovakvu ulogu, a na pitanje da li plaši komentara i poređenja s Katarinom Radivojević (koja je igrala Zone u prvom delu filma “Zona Zamfirova”), rekla je sledeće:

[adsenseyu4]

– To je neka tema koja je prevaziđena, u smislu već je prošlo dosta vremena i to je bio prvi udarac kada se tek pojavila priča da će se raditi nastavak. Međutim, mi smo vremenom prevazišli i ja sam se potrudila da više ne razmišljam o tome. Gledam ovaj film kao zaseban film, prosto ima neku zaokriženu priču, ima drugačiju estetiku, drugačije je urađen… Nov je, orginalan je i mislim da će gledaoci moći da ga posmatraju kao takvog – rekla je Brankica.

Ona je potom otkrila kada je upoznala Milana Vasića, koji igra Maneta u ovom filmu.

– Mi smo se prvi put sreli na kastingu. Ja još uvek (tada) nisam dobila ulogu. Samo pozvana na kasting, tada smo se upoznali, u prolazu. Zapravo, naš prvi kontakt je bio baš pred kamerama – ispričala nam je lepa glumica.

Pitali smo Brankicu da li je stidljiva kada je reč o snimanju “slobodnijih” scena.

– Meni je to uvek stresno. Mislim da je svim glumcima stresnom, jer nekako to nije najprirodnije da se snima bilo kakva vrsta intime i taj poljubac. Ali, vremenom valjda oguglaš, pa to posmatraš kao postupak u radnji – rekla je Brankica.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]