NOVA ROMANSA NA POMOLU: Ronaldo slobodno vreme PROVODI SA SRPKINJOM

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Najbolji fudbaler Evrope vreme provodi sa Sašom Pavlović, devojkom našeg porekla rođenom u Hamburgu. Upoznao ih je zajednički prijatelj, takođe Srbin

Prema našim informacijama, Saša često dolazi kod Kristijana i uglavnom se viđaju u njegovoj kući.
– Saša je diplomirala ekonomiju, smer zdravstveni menadžment, u Berlinu. Master je upisala u Londonu. Proputovala je ceo svet, opuštena je i dobra devojka iz patrijarhalne porodice. Potpuno je drugačija od žena kojima je Ronaldo okružen i on je skroz oduševljen njom! Upoznao ju je i sa svojim sinom – kaže izvor Kurira.

[adsenseyu4]

Kako dalje saznajemo, mlada ekonomistkinja srpskog porekla (rođena je u Hamburgu, prim. aut.) i fudbalski mag upoznali su se preko zajedničkog prijatelja koji je, zamislite, Srbin!
– Ronaldov prvi komšija je naš uspešni biznismen Dragoslav Ilić, poznatiji po nadimku Gagi Argentina. E pa, Gagi je i kućni prijatelj sa Sašinim roditeljima i Sašu poznaje još otkad je bila klinka. Jednom prilikom je ona bila kod njega u gostima, a Kristijano je svratio da se vidi s Gagijem, i tu su se upoznali. Odmah su razgovarali kao da se poznaju godinama. Ronaldo ju je pozvao da dođe na njegovu utakmicu, Saša je prihvatila poziv, i od tada se druže – tvrdi izvor Kurira.

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]