NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO ZA 2019: Počinje razorni RAT, svetske vođe će ujediniti samo jedna stvar

proročanstvo

Foto: Printscreen/Kurir

Francuski prorok Nostradamus autor je jedne od najpoznatijih knjiga proročanstava ikad. U svojim “Proročanstvima” uspeo je da predvidi neke ključne trenutke u istoriji čovečanstva, kao što je 11. septembar i dolazak Hitlera na vlast u Nemačkoj.

Prema njegovoj knjizi, 2019. godina neće biti bolja od ove, kako se mnogi teše pri kraju 2018. Naime, Nostradamus je predvideo kako će upravo iduće godine započeti treći svetski rat koji će trajati skoro trideset godina.

Osim strašnog rata, Evropu će pogoditi strašne, razorne poplave, dok će Severna Amerika biti na udaru potresa.

Na Bliskom Istoku će porasti terorizam i religijski ekstremizam, tvrdi Nostradamus.

ENGLEZI MU DALI STATUS KULTNOG HEROJA! Saša Ćurčić nikada nije dostigao svoj pun potencijal zbog OVIH ispada, a toliko je imao para da nije znao šta će sa njima!

Ali, ne očekuju nas ipak samo loše stvari. Prema njegovim predviđanjima, 2019. je godina u kojoj će se svetske vođe ujediniti u borbi protiv klimatskih promena, a naučnici će izmisliti lek koji će nam omogućiti da živimo čak 200 godina.

Ipak treba uzeti Nostradamusova predviđanja sa rezervom jer je u nekom predviđanju rekao da će smak sveta biti 1999. godine, a i pomalo je nejasno kako će se svetske vođe “ujediniti u borbi protiv klimatskih promena” usred trećeg svetskog rata?

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)