NIŠTA LOŠE NISAM REKLA: Luna žestoko demantovala da se sprdala na račun Anastasije

Anastasija

Foto: Telegraf now/TV PInk

Luna Đogani negirala je da se sprdala na račun Anastasije Ražnatović. Ona je navela da je ponosna na to što se Cecina ćerka pojavila na slici gde reklamira jedan proizvod.

– Ja bih volela da sam čula da je ona isfotošopirana. Rekla sam da ne liči na sebe, jer ja poslednji put kada sam je videla stvarno je bila drugačija. Ako sam ja ikada, bilo šta ružno rekla za tu devojku, slobodno neka bilo ko odavde kaže. Ja sam rekla da je ona prelepa, da sam se ja iznenadila.

„MOJ SIN JE HRVAT I SLAVIĆE OLUJU“ Severina poručila kralju bakra koji jezik prvenstveno njihovo dete mora da nauči

-Prvo, nisam je prepoznala. Kada su mi doneli prvu sliku, mislila sam da je Kim Kardašijan, a za mene je Kim Kardašijan najlepša žena na svetu. Ja kada sam videla tu sliku, ja sam se zaprepastila, pogledajte, ovo je Kim Kardašijan. Tek posle sam videla da piše Anastasija – rekla je Luna i nastavila:

ćerka

Foto: Printscreen/instagram/ raznatovicanastasija

– Ja sam bila stvarno iznenađena pozitivno, ništa loše. Ja ništa loše nisam rekla za nju. Isfotošopirana slika kao slika, da. Zbog kose se vidi da je skraćena ovako i zbog ovog mora se vidi da je isfotošopirana. Ništa loše za nju nisam rekla. Nisam rekla da je ružna, čak sam rekla da je prelepa i da sam ponosna, pošto znam da je želela sve ovo, što izgleda ovako, što se nalazi na bilbordima. Meni je krivo što se svaka moja reč sa njom ovde pomno prati, pošto sam se družila sa njom. Krivo mi je ako se nije čulo da sam prethodnih meseci lepo pričala o njoj i njemu – rekla je Luna.

OGLASIO SE ADVOKAT SLOBE I KIJE KOCKAR: Evo šta će morati da dele u slučaju razvoda!

Sloba je prokomentarisao celu ovu situaciju i naveo da Luna nije ništa loše mislila.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)