Nišlijka Nena Ristić ostala je u šoku kada je sinoć videla šta se smestilo između saksija na prozoru: Ne znam šta je, ali sam se isterala iz pameti (FOTO)

nislijka

Foto: Telegraf, fejsbuk

Da li je u Durlan dogmizalo zaista nešto dosad neviđeno?

Goluždravo stvorenje koje nije ličilo ni na šta što je zdravom razumu poznato, prestravilo je sirotu ženu pa je u pomoć pozvala komšiju koji ga je odneo sa sobom.

Da li je Nena samo potvrdila onu narodnu : “U strahu su velike oči” ili je u Durlan dogmizalo zaista nešto dosad neviđeno ostaće misterija, jer je komšija sudbinu “živuljke” rešio po kratkom postupku, bacivši je u kanalizaciju.

Nena kaže da pretpostavlja da je misteriozno biće dovukla mačka jer nema racionalnog razloga da se ono zatekne tu gde je nađeno.- Sinoć sam se vratila s posla oko 21.30 sati, i odmah sam primetila da mi je nešto oborilo žardinjeru sa simsa.

zena

Komšija je bacio čudovište u kanalizaciju Foto: Telegraf

Pomerila sam zavesu i pogledala kroz prozor i isterala se iz pameti videvši životinjicu. Otrčala sam po komšiju zazivajući ga u pomoć, on je zgrabio metlu i oborio ga na beton.

Pitao me je šta da radi sa njim a ja sam mu kazala: Nosi ga samo bilo gde, što dalje – priča prepadnuta žena

Dodaje da ima utisak da je biće još bilo živo kada ga je komšija poneo.

– Levom ručicom je trznulo, kao da je bilo na izdisaju, nije mi ličilo na lutku kako sada neki komentarišu fotografiju koju sam postavila na Fejsbuk.

Trebala sam da pozovem policiju ili komunalce, ali sam se toliko uplašila da mi je jedina želja bila da ga više ne vidim. Posle me je zagolicala razdoznalost, pa sam sličicu stavila na Fejsbuk da bih eventualno saznala o čemu se radi – rekla je Nena.

Ona je sutradan pitala komšiju šta je uradio sa stvorenjem, nadajući se da je još živo.

– Kazao mi je da ga je bacio u kanalizaciju, jer mu je to prvo palo na pamet – zaključuje uplašena Nišlijka.

nlo

Jeziv prizor u dvorištu kuće ili ipak samo dečja igra Foto: Fejsbuk

Da li iko zna šta je ovo biće?

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)