NIJE MOGLA DA SAČUVA TAJNU: Evo kome je glumica otkrila da je “UBICA”

glumica

Foto: Printscreen/youtube

Glumica kaže da je suprugu Nenadu otkrila da je kao Natalija u seriji „Ubice mog oca“ počinila zločin o kome priča cela Srbija

Nema više tajni, ubicu kog je tražila cela Srbija igrala je Nataša Ninković.

Proslavljena glumica umalo da odustane od angažmana u seriji „Ubice mog oca“, koju zajedno potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević.

[adsenseyu4]

Najbolja naša glumica

– Prva sam dobila scenario u ruke. Ima možda od tada i dve godine. Imala sam zadršku kad je taj lik u pitanju, a novinari su to protumačili da nisam htela da igram. Suviše mi je bila mračna, a reditelju Predragu Gagi Antonijeviću rekla sam da ću igrati nešto drugo. Kad mi je poslao poslednju epizodu, više nije bilo dileme. Tokom pauze u Narodnom pozorištu dobila sam mejl i to počela da čitam. Zakasnila sam da izađem na scenu. Samo sam mu poslala poruku: „Da, da, igram“ – rekla je Ninkovićeva gostujući u magazinu „Oko“ na RTS.

Natašu ne iznenađuju uspeh i velika gledanost.
– Naracija je dobra i način montaže. Vidim po reakcijama da mladi gledaju seriju jer mi na ulici prilaze studenti – pojašnjava prvakinja drame Narodnog pozorišta.

Glumica nije mogla da ćuti o tome da je baš ona ubila svoju ćerku jer je bila ljubomorna na njenu vezu s kumom Kostom.
– Znao je moj suprug Nenad Šarenac. Otkrila sam i dvema mojim drugaricama, ali su ćutale ko zalivene – zaključuje Ninkovićeva.

Proslavljena glumica jedina je ulogu dobila bez kastinga jer je igrala u rediteljevom filmu „Spasitelj“. Antonijević govori za Kurir o tome šta će se dešavati s Natalijom.

[adsenseyu1]

– Kompleksan lik zaslužuje našu najveću glumicu. Biće s tim karakterom još iznenađenja. Videćemo da li je tako kao što izgleda na prvi pogled – kaže reditelj s holivudskom adresom.

Turbulentni nastavak

U novoj sezoni pratićemo suđenje Nataliji Despotović, da li će preživeti ranjena forenzičarka Jelena, novi slučaj na kome će raditi inspektor Aleksandar Jakovljević, kao i da li će se on oženiti i dobiti sina.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]