NI KRIV NI DUŽAN UBAČEN U “ŠPANSKU SERIJU”: Glumica Jelisaveta Orašanin pobesnela i ZAPRETILA Teodosiću

milos

Foto: Reuters

Da li je Jelisaveta Orašanin sa Vukom Kostićem, Milošem Teodosićem ili Bogdanom Bogdanovićem, pitanje je koje se ponavlja u srpskim medijima. Zato Teodosić otkriva istinu.

Glumica Jelisaveta Orašanin je u poslednje vreme poznatija po svojim vezama nego po ulogama, te puni novinske stupce pričama o ljubavnom životu.

Posle raskida veze sa glumcem Vukom Kostićem, pre nekoliko meseci Jelisaveta je uslikana na Beogradskom aerodromu sa košarkašem Milošem Teodosićem kako zajedno odlaze u Rusiju, gde on igra za košarkaški klub CSKA.

 

[adsenseyu4]

Jelisaveta se tada oglušila na sva pitanja srpskih medija o vezi sa Teodosićem, ali je u jednom od intervjua otkrila da je zaljubljena.

Posle samo mesec dana osvanula je informacija da je Teodosić ostavio Jelisavetu, a da se ona pomirila sa glumcem Vukom Kostićem, sa kojim je i bila pre Teodosića.

Dve nedelje kasnije, ona je, kako se šuškalo, započela vezu sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Nakon što su krenule spekulacije da Jelisaveta menja partnere kao čarape, ona je bila veoma ljuta i uznemirena. Pozvala je Teodosića i rekla mu da će uskoro morati da prizna da je s njom u vezi, jer ne želi da se u medijima stvara loša slika o njoj.

“Miloš i Jelisaveta nikada nisu raskidali. Sve vreme su zajedno, međutim Miloš nikada nije želeo da govori o svom ljubavnom životu za medije, pa je upravo zbog toga ostavio prostora da se spekuliše o njegovoj vezi sa Jelisavetom. Ipak, kada je video da su njih dvoje i te kako aktuelni u srpskim medijima, rešio je da stavi tačku na spekulacije. Uskoro će svoju vezu sa glumicom i obelodaniti, kako njoj ne bi stvarao probleme”, otkrio je izvor blizak Teodosiću.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Puls)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]