NEZABELEŽENO U MEDICINI! Muškarca boleo ŽELUDAC mesecima! Ono što su lekari NAŠLI U NJEMU totalno ih je šokiralo (VIDEO)

operacija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Muškarac koji je dovezen u bolnicu zbog bolova u želucu šokirao je lekare. Naime, otkrili su da je progutao čak 263 kovanice i 100 čioda.

Maksud Khan (35) primljen je u bolnicu Sanjay Gandhi u indijskom gradu Satna, gde su mu lekari obavili endoskopiju. U želucu su mu još pronašli i nokte, komadiće stakla, žilete i kamenje.

NJIHOV BRAK JE NA UDARU SVAKI DAN: Komšije su otkrile njihove TAJNE, a i Jelena nije mogla da prećuti NIŠTA!

Odmah su ga operisali i izvadili sve strane predmete teške čak 7 kilograma, piše britanski The Independent. Veruje se da Khan ima mentalnih problema i da njegova porodica nije znala za ove bizarne navike.

https://youtu.be/UIvji-d1EOE

Doktor Priyank Sharma, vođa hirurškog tima koji je obavio operaciju, rekao je:

– Pacijent se žalio na bolove u želucu pa smo obavili endoskopiju. Ali, tek smo onda shvatili o čemu je reč i po prvi put se susreli s nečim takvim. Ostali smo u šoku.

BOJAN OSUĐEN NA 40 DANA ZATVORA: Pop švercuje drogu i dobije nanogicu, a ja zbog neregistrovane prikolice moram da robijam!

Takođe, Sharma je otkrio da Khan radi kao dostavljač i da je gutao napojnice koje su mu ljudi ostavljali. Iznenađujuće, kovanice i nokti u početku mu nisu izazivali nikakve želučane tegobe.

Khanovi rođaci rekli su da je bio u depresiji te je verovatno zbog toga počeo jesti predmete. Khan je izvan životne opasnosti, a nakon svega je obećao kako više neće jesti predmete.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

 

1 Comment on "NEZABELEŽENO U MEDICINI! Muškarca boleo ŽELUDAC mesecima! Ono što su lekari NAŠLI U NJEMU totalno ih je šokiralo (VIDEO)"

  1. budala

Comments are closed.