NEVIĐENI SKANDAL NA DODELI OSKARA: Holivud ovo ne pamti (FOTO) (VIDEO)

glumci

Foto: Tanjug/ap

Završnica 89. filmskog spektakla u Los Anđelesu neslavno se završila po ekipu filma “La La Land”, koji je osvojio čak šest Oskara

Svečana dodela Oskara u Los Anđelesu ove godine je imala neviđenu završnicu, s obzirom na to da je za najbolje filmsko ostvarenje godine proglašen, verovali ili ne – pogrešan film!

Dok su svi očekivali da će “La La Land” sa rekordnih 14 nominacija i krajnjih šest Oskara dobiti na kraju nagradu za najbolji film, tako se i dogodilo…ali, samo na nekoliko sekundi!

[adsenseyu4]

Naime, došlo je do zabune, kada je Voren Biti iščitao pogrešno, pa proglasio “La La Land” dobitnikom Oskara, a onda se – predomislio!

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Iako su svi već počeli da slave, Vorenu je saopšteno kako je pogrešio, pa je ubrzo pokazao kovertu i karton na kojem je pisalo da prestižnu nagradu ipak dobija film “Mesečina” (Moonlight)!

– Stanite, nismo mi dobili, nego “Moonlight”! – rekli su zbunjeno glumci “La La Landa” i pokazali da je ipak “Moonlight” ispisano na kartonu…

https://youtu.be/n2xd_exQvgk

Tako se na sceni istovremeno našla ekipa filma “La La Land”, koja je, kako se ispostavilo, prerano počela da slavi, kao i ekipa (pobedničkog) filma “Moonlight“, a izrazi lica svima su bili prilično zbunjeni, čak i Rajanu Goslingu, koji u mjuziklu “La La Land” igra glavnu ulogu…

 

[adsenseyu1]

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, za najbolju glavnu žensku ulogu na svečanoj 89. dodeli Oskara u Los Anđelesu proglašena je Ema Stoun (film “La La Land”), a Oskar za najbolju mušku glavnu ulogu pripao je Kejsiju Afleku, za rolu u filmu “Mančester na moru” (Manchester by the Sea).

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:B.Bajić.Telegraf.rs)

[adsenseyu2]