NEVEROVATNO: Zbog droge dotakao dno, a onda mu je jedan napitak preko noći promenio život! (FOTO)

Rafati

Foto: Printscreen/ Instagram/khalilrafati

Zahvaljujući ovom napitku, Khalil je odbacio drogu i poroke i postao veoma bogat čovek

Brzo je postao ovisnik, a 2001. godine skoro je i umro kada se namerno predozirao heroinom na jednoj zabavi u Malibuu.

Spasili su ga lekari, ali je on iste godine ponovno bio u životnoj opasnosti kada su naoružani napadači pucali u vrata toaleta u kojem je bio, ubrzigavajući heroin u vene.

[adsenseyu4]

Do 2003. godine završio je i u zatvoru te je doživeo, kako kaže, “dno svog života”. Odlučio je da promeniti svoj život i posvetio se zdravlju i tome da ostane “čist”.

Prijatelj mu je preporučio zdrave sokove, smutije i “superfood”, odnosno namirnice vrhunskih nutritivnih vrednosti. “Rezultati su bili neverovatni i veoma brzi”, rekao je za Sober Recovery.

[adsenseyu1]

Počeo je sam da pravi smutije za pacijente i zaposlene kuće za bivše ovisnike koju je otvorio 2007. godine u Malibuu. Tamo je stvorio i napitak Wolverine, koji je kasnije postao zaštitno lice SunLife Organicsa, a koji se sastojao od urmi i banana.

“Stvoren je da bi ojačao pacijente i obnovio im energiju i snagu”, otkrio je. Nije dugo trebalo da se pročuje glas o njegovim izvanrednim smutijima, a mnogi su počeli dolaziti u kuću za bivše ovisnike samo kako bi mogli da probaju njegove napitke.

[adsenseyu1]

Tada je shvatio da mora pokrenuti posao. Iskoristio je ušteđevinu od 50.000 dolara koju je uspeo da sačuva, a dobio je i finansijsku pomoć jednog profesionalnog kockara. Sada vodi uspešan posao s misijom da “voli, leči i inspiriše” druge. Upravo zato zapošljava ljude kojima treba ista pomoć kakva je i njemu bila potrebna pre 13 godina.

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)
[adsenseyu5]
[adsenseyu2]
[adsenseyu1]