NEPRISTOJNA PONUDA IZ SEVERININOG TIMA: Advokat pevačice HTEO DA OPLJAČKA Milana Popovića

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Advokat Severine Kojić – Dario Budimir je, kako saznajemo, pripravnici iz tima advokata Milana Popovića dao nepristojnu ponudu u nameri da prevari srpskog biznismena.

Dario Budimir je, naime, pre desetak dana, kako saznajemo, na jednom događaju prišao pripravnici iz advokatske kancelarije „Terešak i partneri“, koja zastupa Milana Popovića, i predložio joj da prevare i opljačkaju Milana Popovića, te da će joj dati i deset puta više novca nego Milan Popović ako nameste ceo slučaj protiv njega u korist Severine Kojić.

[adsenseyu4]

Ovu informaciju za „Blic“ potvrdio je i advokat Milana Popovića – Vladimir Terešak.

– Navodi su tačni – istakao je Vladimir Terešak.

Ovakav potez Severininog advokata šokirao je Milana Popovića.

– Šokiran sam postupkom Severininog advokata, ali ne i iznenađen. Sam sam protiv njega podneo dve disciplinske prijave Advokatskoj komori za nepoštovanje osnovne advokatske etike. Sama činjenica da Severina sebi dozvoljava da je zastupa takav početnik i manipulator vam samo govori o Severininim ciljevima u sudskim postupcima koje vodimo oko našeg deteta. Malverzacije i manipulacije sistemom, bez obzira na sredstva. Gde je tu dobrobit deteta? Zbog postupaka ovog advokata Aleksandar je uskraćen za vreme sa svojim ocem čak i kada ga je majka zanemarila – rekao je Milan Popović za „Blic“.

Kada smo pozvali Darija Budimira da prokomentariše te navode, on nije želeo da sasluša pitanje do kraja, već nam je spustio slušalicu uz pretnju da će tužiti i nas i Milana Popovića.

„Kralj bakra“ već nekoliko godina vodi tešku bitku na sudu protiv Severine Kojić za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

[adsenseyu1]

SUMNJIVE RADNJE

Optužnica

Prošle godine, disciplinsko tužilaštvo Hrvatske advokatske komore podiglo je optužnicu protiv zagrebačkih advokata Darija Budimira i Marine Meter iz advokatskog društva „Budimir&Meter“, koje inače zastupa Severinu u sudskom sporu protiv Milana Popovića. Kako su preneli hrvatski mediji, zbog nekoliko sumnjivih radnji prijavili su ih iz Zbora sveštenika Prvostolne crkve zagrebačke za seriju loših zastupanja. Prijavu je u ime Zbora sveštenika potpisao Mijo Gabrić, a disciplinski tužitelj Alen Jakobović potvrdio je podizanje optužnice protiv okrivljenih pred Disciplinskim sudom Hrvatske advokatske komore, a zbog „težih povreda dužnosti i ugleda advokature…“.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Marija Radojković,Blic.rs)

[adsenseyu2]