(NE)OČEKIVANO ROMANTIČAN: Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu Tomašević

Ivana

Foto: Printscreen/instagram

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević godinama su u srećnom braku, a sve do sad nisu otkrivali kako je izgledao trenutak kada su shvatili da će ostariti zajedno…

Gostujući u emisiji Sanje Marinković, šarmantni glumac ispričao je da se sudbonosni trenutak prosidbe dogodio u parku Sent Džejms u Londonu.

Međutim, daleko od toga da je to bilo planirano – Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da s njim provede ostatak života.

– Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu.

PEVAČICA SUZANA JOVANOVIĆ IMA SINA IZ PRVOG BRAKA, NIJE ŽELELA DA OTKRIJE KO JE NJEGOV OTAC, A EVO ŠTA JE REKLA O NJEMU! (FOTO)

Ležimo mi u nekom parku – tamo svi leže po parkovima – i Jelena kaže u jednom momentu: Bože, kako nam je lepo, kako sam srećna. Ja kažem: Evo ga! Ustani, ustani, ustani.

Ivan je otkrio da je zbunjenoj pevačici zatim ponudio prsten.

– Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: Pa, je l’ hoćeš? Utom pukneneki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: Jelena, nama ne ginu aplauzi. Stvarno nije očekivala.

par

Foto: printscreen/instagram

Ako ste se ikada pitali zbog čega je Ivan Bosiljčić muškarac o kakvom mašta svaka žena, sada vam je jasno. Predivno romantičan, pažljiv i do ušiju zaljubljen u svoju dragu!

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor:GLOSSY.RS, MAGAZIN IN )