NEKAD SAKRAMENTO KINGSI: Gde je i šta radi Srbin koji je nemilosrdno cepao mrežice (FOTO)

Peđa

Foto: Printscreen/instagram

Nekada Sakramento Kingsi, a danas Denver Nagetsi… Nekada Vlade Divac i Predrag Stojaković, a sada Nikola Jokić. Srbija ponovo ima igrača zbog kojeg se vredi buditi noću. Euforija je ponovo tu, ista je poput one koju su košarkaški ljubitelji u Srbiji osećali kada Stojaković pocepa mrežicu na obruču u “Arko areni”. Kao i Jokić, i legendarni Peđa je nekada zatrpavao koš rivala, a šta sjajni šuter radi danas?

Gde je i čime se bavi Predrag Stojaković? Za razliku od Divca, koji je do nedavno bio predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, i čiji je svaki korak poznat u Srbiji, Peđa se ne eksponira u javnosti. Živi daleko do naših medija i fotoreporterskih objektiva.

[adsenseyu4]

Peđa

Foto: Printscreen/instagram

[adsenseyu1]

Dao je mnogo Sakramentu, pa je nekako i bilo logično da košarkom nastavi da se bavi u tom klubu. Čovek koji je u dresu “kraljeva” postigao 1.070 trojki danas je potpredsednik ekipe iz Kalifornije. Stojaković pomaže Divcu, zadužen je za saradnju sa igračima, ali on je i generalni menadžer Sakramentove ekipe koja igra NBA razvojnu ligu.

Peđa prati igrače u Reno Bihronsima i predlaže momke koji bi mogli da igraju u najjačoj ligi sveta.

Stojaković nije toliko aktivan na društvenim mrežama. Retko objavljuje fotografije, ali se vidi da uživa u porodičnoj idili sa suprugom Kamilom Alek ima troje dece.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Miloš Rangelov,Blic.rs)

[adsenseyu2]