NEDELJNI HOROSKOP od 6. do 12. avgusta 2018: Zanimljiv put pred Rakom, Vaga se nadmudruje na poslu (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: U ovom periodu najbolje će proći Ovnovi, Vodolije i Blizanci, a šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pozitivna atmosfera, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i nakonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se po potrebi.

BIK

LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova merila poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.

DRAMA: Anica Dobra pogođena ČAŠOM U GLAVU, glumica van sebe nakon koncerta (VIDEO)

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi da ispunjavate svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh i šale.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.

RAK

LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Najradije biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pred vama je zanimljiv put.

LAV

LJUBAV: Prvi deo sedmice kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Rezultati će se sabirati tek na kraju priče.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite fokusirani u svemu što radite.

bazen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti lepa poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji još nisu razmislili o sebi, verovatno će se suočiti s posledicama sopstvenih ambicija i tek sad uviđaju gde su pogrešili. Nakon toga idu napred.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ljubazniji i otvoreniji

VAGA

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmeriće vas na osamu i povlačenje. Najbolje ćete se osećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu ili na trčanje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku. Moguće je da propustite neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik s voljenom osobom.

KARIJERA: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogomdan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na ličnoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvežava.

HOROSKOP I NOVAC: Avgust će ovim znakovima doneti novac (ASTROLOGIJA)

STRELAC

LJUBAV: Činiće vam se da vam je ljubav sve dalje i dalje, umesto obratno. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude tlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVET: Na kraju, bolje prođu oni koji su iskreni

JARAC

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da bi drugi mogli da vas slede. To je posledica toga što vi unapred vidite gde treba intervenisati, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba da objasnite i saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

VODOLIJA

LJUBAV: Čeka vas dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati ili nastupati u javnosti.

KARIJERA: Vaš poslovna interesovanja polako se preusmeravaju na istraživanja. Ono što ste postigli je tu, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Povežite se bolje s ljudima.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajnošću uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Kad se čini da svi gube iluzije, vi ste dovoljno ludi da ne podlegnete. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Možete se dobro zabaviti.

(Dnevne.rs/Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com)