NEDELJNI HOROSKOP od 27. novembra do 3. decembra 2017

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Na raskršću smo dva meseca, odlazećeg novembra i predstojećeg decembra, koji već polako nagoveštava kraj godine. Kakav će vam ovaj sedmični horoskop biti u astrološkom smislu, pročitajte iz ovonedeljnog horoskopa

OVAN

LJUBAV: Možda ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. To je rezultat vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negde sa strane, tiha i pomalo skrivena.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze popisi. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

[adsenseyu5]

BIK

LJUBAV: Neki bi mogli iskusiti slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje i danju i noću.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako sarađujete s drugima. Budite kooperativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horiznote kao nikad do sada.

ZDRAVLJE&SAVET: Mnogi će putovati. Uživajte.

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak očekuje novčani dobitak (ASTRO)

RAK

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću i distancu u emotivnim odnosima. Tako će biti u najvećem delu ove nedelje. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da otpočne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ove sedmice biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primetiti kad tad.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite zločeste ljude.

[adsenseyu1]

LAV

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz svoje sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će čim im završi radno vreme poći s posla kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

ZDRAVLJE&SAVET: Još niste zablistali. Pričekajte.

DEVICA

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti lepa. Oni koji su još sami neka se svakako doteraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama uživaće u sitnicama.

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno sarađujete trenutno više vide od vas ili imaju veći uticaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Sledite ih do cilja.

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se do mile volje.

“SEME TI SE ZATRLO”: Srpske kletve deluju vekovima, a evo kada prestaju

VAGA

LJUBAV: Nikako da dosegnete ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite šta je šta, ali ne reagujte po svaku cenu. Tek kasnije imaćete razloga da pokažete šta osećate i priliku da to učinite ispravno.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Razmislite o tome.

ZDRAVLJE&SAVET: Postajete introvertni.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mnogi će uživati kako odavno nisu. Prilike za zbližavanja biće gotovo svakodnevne. Ako ste još sami, doterajte se i izađite među ljude. Oni vas čekaju. Škorpije u vezi će osetiti kako se njihov odnos razvija u pravcu u kojem i treba. Biće im drago.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za nove sisteme koji bi mogli poboljšati rezultate onog što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete. Bićete na usluzi svakome.

ZDRAVLJE&SAVET: Trebaće vam više sna.

[adsenseyu4]

STRELAC

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Budite suzdržani.

KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za popis ili za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

ZDRAVLJE&SAVET: Svet se menja sve brže.

JARAC

LJUBAV: U ljubavi će vas većinom pratiti sreća. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike da više pokažu i dokažu svoje radne sposobnosti. Zato neka niko ne okleva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Od vas se očekuje sve više.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

LJUBAV: Iako će vas idući dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, vi sami bićete podložni neprimerenim reakcijama, te stoga i eliminisanju mogućih zbližavanja. Uz dozu samokontrole sve će ispasti bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Neki će biti iznenađeni važnošću posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se retko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje se organizujte.

LJUBAVNI HOROSKOP za decembar, januar i februar 2017-2018 (ASTRO)

RIBE

LJUBAV: Napokon ćete se osećati sigurnije u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami plen će pažnju drugih svojom vedrinom.

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojim rade. Učiniće to i više nego uspešno i zato će ih drugi ceniti.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobađaćete se iluzija.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/astrosajt.blogspot.rs/Izvor: ehoroskop.net)

[adsenseyu2]