Nedeljni horoskop od 20. 5. do 26. 5. 2019. (ASTRO)

tramvaj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Nedeljni horoskop od 20. 5. do 26. 5. 2019.

Ovan

Osećate se mnogo bolje i pozitivniji ste, iako ste možda manje energični. Početak nedelje će biti optimističan. Bićete komunikativniji i lako ćete dolaziti do novih kontakata. Drugi ljudi će biti od pomoći. Moguća su kraća putovanja.

Bik

Stabilni ste i zadovoljni kako se stvari odvijaju što se tiče ljubavi. Ako ste slobodni, od srede je moguće novo poznanstvo. Bićete komunikativniji, a ne tako usporeni kao do sada. Imaćete potrebu da budete aktivniji što se tiče druženja. Poboljšanje finansija možete da očekujete od srede. Imaćete želju da ulažete u svoje usavršavanje.

Blizanci

Imate razlog za slavlje jer Sunce ulazi u Vaš znak. Pored vladara Merkura i Sunca, imaćete više energije i bolje ćete se osećati. Lako ćete dolaziti do dogovora sa drugima. Ako ste slobodni, bitno je samo da ne ulazite u tajnu vezu, nego imajte strpljenja dok se ne pojavi osoba koja Vam odgovara. Bitna je komunikacija, pa ćete po tome videti ko Vam se dopada više.

VEČERAS GLEDAJTE U NEBO! Na današnji dan ukazao se Časni krst u Jerusalimu kada se dogodilo ČUDO!

Rak

Nije idealna nedelja za Vas, a imate osećaj da niko ne želi da Vam pomogne i ne osećate se najbolje. Nervozni ste i ne ide Vam sve kako treba. Povucite se malo od drugih ljudi, prijaće Vam samoća. Odredite prioritete, a sve drugo odložite za kasnije. Neće ići sve ako želite da uradite više stvari odjednom.

Lav

Osećate se odlično. Imate višak energije. Potreba za druženjem i novim kontaktima će biti povećana, bilo da se to tiče privatnog ili poslovnog života. Prijatelji su Vam velika podrška tokom cele nedelje i imaćete na koga da se oslonite. Moguć je neki kraći put.

Devica

Sve što ste planirali odavno pokušajte da sada ostvarite. Imaćete podršku drugih ljudi. Ovo je nedelja uspeha i sve će Vam ići od ruke. Nema više odlaganja. Sada je vreme za akciju. Ne opterećujte se problemima koje imaju ukućani, jer Vas to može usporiti u napredovanju.

Vaga

Nećete imati puno promena. Znate kako da dođete do cilja, ali nemate dovoljno motivacije. Bićete pomalo rasejani, ali nećete imati toliko obaveza koliko ste imali do sad. Možete da uživate malo više sa partnerom i bliskim ljudima. Ne preterujte sa obavezama, jer ovo nije nedelja idealna za posao i promene na istom.

NESTVARNI OBLACI NAD RAVNICOM: Vojvođani ne pamte da je ikada bilo ovako (FOTO)

Škorpija

Pomalo ste napeti i nervirate se što sve nije kako ste isplanirali. Šta god da želite sada da radite nekako Vam ne ide baš od ruke. Trebalo bi da razmislite kako da radite još neki honorarni posao. Pitajte prijatelje za pomoć. Ipak, što se tiče ljubavi nema promene. Zauzeti, sve je idealno. Slobodni, možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti i možete ući u neku vezu. Moguć je kraći put, to Vas može rasteretiti.

Strelac

Moraćete da poradite na komunikaciji sa partnerom. Nema odlaganja rešavanja problema. Iako Vam je lakše da zapostavite privatni život, ipak bez drugih ne možete i potrebna Vam je pažnja drugih ljudi. Budite zahvalni na ljubavi koju dobijate. Lako ćete sarađivati sa drugima.

Jarac

Ne osećate se baš najbolje. Pokušajte da ignorišete druge ljude i sve što Vas nervira. Možda ćete biti preosetljivi na kritiku i na reakcije drugih ljudi, a ovo se naročito odnosi na probleme u odnosima sa drugima, pa i na partnerske odnose. Nije vreme za promene i za nova dešavanja. Imaćete više posla, a možete više poslova da probate da radite, porazmislite da li imate još neku opciju za napredak.

Vodolija

Prijaće Vam promene koje donose planete ove nedelje. Konačno ćete imati potrebu za zabavom, izlascima i ljubavi. Posvetićete se partneru i prijateljima. Nema potrebe za nervozom, a i taj “talas” stresa je prošao. Imaćete dosta posla, ali ćete sve uspeti da odradite na kraju. Ne primajte sve k srcu što se tiče saradnje sa drugima.

“NA ZMIJE SMO NAVIKLE, ALI PACOVI SU OPASNI” Majka i ćerka žive u rđavom vagonu usred Železnika! Zimi se SMRZAVAJU, leti GORE! (FOTO)

Ribe

Posvetićete se porodici i partneru, ali nećete moći da budete usporeni kao što ste navikli. Moraćete da se prilagodite drugima. Nije dobra nedelja za kupovonu telefona, tehnike ili za popravku automobila. Moguć je nesporazum sa bliskim ljudima. Bavite se sportom ili nekom aktivnošću, ako imate vremena.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Mondo.rs)