NE ZABORAVI KO TI JE BIO ŠVED, 101 DALMATINAC… Hrvati ‘lude’ što ih Srbi uništavaju na društvenim mrežama posle debakla! (FOTO)

kosarkasi

Foto: fiba.basketball, Facebook

Hrvati su teško podneli poraz od Rusije na Eurobasketu sa čak 101:78, a još teže im je bilo da se nađu na internetu nakon jednog od najtežih poraza u istoriji reprezentacije.

Navijači često koriste košarkaške mečeve kao ideju za peckanja, što se i ovaj put dogodilo na žalost Hrvata

Munjevito je bio internet preplavljen provokacijama na račun reprezentacije Ace Petrovića, koji nije uspeo da ispuni ambicije i dođe do postolja.

[adsenseyu5]

Pamti se da dugo traje “prokletstvo” silaska sa postolja 1995. godine, otkad Hrvati nisu nijednom došli do odličja.

Nakon toga, da sve bude gore po Petrovića, on je pre meča dao samouverenu izjavu o tome kako je bilo lako skautirati Ruse.

Za kraj, 101 primljeni koš bio je idealan za nove parodije. Poput igre rečima zbog Alekseja Šveda koji je zatrpao koš Hrvata, u poznatoj pesmi “Nikad ne zaboravi ko ti je bio đed”.

https://twitter.com/glupi_golman/status/907014870259961857?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fsport%2Feurobasket-2017%2F2894717-ne-zaboravi-ko-ti-je-bio-sved-101-dalmatinac-srbi-unistavaju-hrvate-na-drustvenim-mrezama-posle-debakla-foto

View this post on Instagram

ACO SKAUT. #negujmosrbski #nmsj

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

[adsenseyu1]

View this post on Instagram

NASTAVLJAMO. SARIC ZNA #negujmosrbski #nmsj

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]