NE UME DA SE KONTROLIŠE: Karleuša SASULA Ninovoj ćerki sve šta misli! (VIDEO)

grand

Foto: printscreen

Jelena Karleuša bila je brutalno iskrena kada je komentarisala Sandru Rešić, ćerku pokojnog pevača Nina Rešića.

Sandra je oduševila žiri i dobila svih 7 glasova što joj je obezbedilo prolaz u naredni krug. Međutim, istrpela je žestoke komentare Jelene Karleuše.

“Ti si, devojko, devojčice… Posmatrala sam te kako izgledaš, nemoj da se naljutiš, biću brutalno iskrena! Ti si od jedne, realno, krš ribe… Bila si krš svakom smislu, i debela, i odvratna frizura, i šminka nikakva, stajling”, pričala je Jelena dok ju je Sandra slušala. JK je nastavila da priča u svom stilu.

 

[adsenseyu4]

“Ti si od stvarno ružnog pačeta, u lepoticu izrasla. Ti si stvarno lepotica! Šta god da ti se desilo, da l’ si se zaljubila, da l’ su se neke zvezde poklopile… Ti si top riba sada, samo još da se koncentrišeš kada je reč o pevanju”, kazala je Karleuša. Sandra se nije naljutila, već je samo klimnula glavom i nasmejala se.

Kada je reč o drugoj devojci, Nadici Vermezović iz Valjeva koja je bila sa Sandrom u duelu, Jelena je bila takođe surova.

“Devojka broj jedan… Ti si kao neka Ledi Gaga iz valjeva, to više neće moći da prođe! Te kifle na glavi, taj sado-mazo Zvezdane staze… To više nigde ne prolazi! To je nekada bilo… U faci mi izgledaš kao kombinacija persijske mačke i Nataše Bekvalac sa viškom zuba! Egzotična si… ali batali taj sumanuti stajling! Po mom mišljenju morala si da imaš više glasova večeras, smatram da si oštećena”, rekla je pevačica.

 

[adsenseyu1]

Pogledajte na 2:15:57 šta je Karleuša rekla o takmičarkama:

(Dnevne.rs/telegraf.rs/Izvor:EPK)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]