NE MOŽE BITI SAMO SLUČAJNOST: Pet razloga zašto neke žene privlače pogrešne muškarce

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Postoje neke žene koje uvek privlače pogrešnu vrstu muškaraca. Razjasnimo nešto – ti toksični muškarci su oštećeni Ipak, mora postojati nešto što ih gura prema vama, zar ne? Ne može biti samo slučajnost.

Dakle, razmislimo o tome. Što bi mogli biti razlozi zašto su otrovni muškarci privučeni vama?

Evo nekoliko mogućnosti:

1. Imate nisko samopouzdanje

Primećuju da se vi uistinu ne volite, tako da ne osećaju ni da bi oni trebali, piše Atma.hr.

Lako je postati nečija žrtva i ući u taj toksični krug ako se ne cenite onako kako biste trebali, piše Mystical raven. Toksični muškarci se boje žena s visokim samopoštovanjem, jer znaju da imaju stvarno visoke standarde kad je u pitanju muškarac i zato su privučeni nesigurnim ženama.

ZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Evo šta se desilo Mileni Dravić posle smrti Dragana Nikolića (INFO)

2. Previše ste dobri

Toksični muškarci će ovo koristiti. Znaju da niste osoba koja će se žaliti ili im pokazati što zaslužuju. Previše ste dobri, previše ljubazni i ​​imate previše razumevanja, to je vaš način na koji mu poručujete da se možete nastaviti ponašati kao propalica. I verujte mi, hoće.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

3. Previše ste saosećajni

Ljudi kažu da se suprotnosti privlače. To zvuči romantično u određenoj meri, ali u ovom slučaju, to je jednostavno uvrnuto. Toksični muškarac će pronaći svoju savršenu “žrtvu” u svojoj saosećajnoj devojci, jer će strpljivo slušati sve njegove probleme.

Ako imate empatičnu dušu, osetićete žaljenje prema njemu i želećete mu pomoći. Većina njih laže i glumi kao da su profesionalni glumci, samo da bi dobili malo saosećanja i koristili situaciju onako kako to žele. Ali, na kraju, plaćate cenu.

4. Poznato je da ste osoba koja želi „popraviti“ druge

Imate romantične slike u glavi o tome kako ljubav može premestiti planine i promeniti sve.

Priča o venčanju MILENE I GAGE je najlepša stvar koju ćete danas pročitati

Verujete da vaša ljubav i pomoć mogu zapravo pozitivno uticati na njega i da će se na kraju promeniti. Ali pogodite šta – to se nikad neće dogoditi! Oštećene i toksične osobe imaju probleme koje moraju rešiti profesionalci, a ne njihove devojke.

kosa

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

5. Razočarani ste u ljubavi

Možda ste jednom već bili previše povređeni. Nije lako isceliti slomljeno srce. Toksični muškarci namirišu te stvari i privučeni su vama zbog toga što znaju da će lakše iskoristiti nekoga čiji je pogled na ljubav trenutno iskrivljen. Vi padate na njih jer su lukavi i znaju da vas mogu prevariti jer ste tako krhki.

(Dnevne.rs/Izvor: superžena.b92.net)