NE KOŠTA NIŠTA DA PROBAMO: Vodena površina s kojom ste najviše privučeni otkriva zapanjujuće tajne o vama (FOTO)

slika
Voda je medijum vezan za naš psiho-emocionalni sklop i sfere nesvesnog.

Voda je čisto, izvorno znanje, inteligentna sila koja je sama po sebi pasivna sve dok ne dođe u kontakt s određenim informacionim poljem, gde se počinje ponašati u skladu sa primljenom informacijom.

Od pamtiveka se voda koristi za čišćenje i otpuštanje nečistoća, kao iu raznim ritualima duhovnog lečenja i isceljivanja u kojima se vodi predaje “da odnese urok” ili se na vodu “stavljaju” razne molitve, zapisi i sl., Te se ta voda koristi za piće, kupanje ili čišćenje prostora.

[adsenseyu1]

Kada smo depresivni i napeti, okupamo se u moru, jezeru, reci ili ležimo u kadi vode i osećamo kako napetost popušta. Većina nas, idealan odmor zamišlja negde na moru, skoro je nezamisliv odmor bez vode … Boraveći u morskoj vodi, otpustimo i zaboravimo sve probleme, osećamo se jako prijatno i opušteno.

Bodies-of-Water-2-600x917

Voda je medijum oslobađanja, otpuštanja. Ona se ne bori, ne odupire, već usvaja, prihvata, prilagođava se. Pogledajmo kapljicu vode, ona se ničemu ne odupire, već jednostavno teče i spaja sa drugim kapljicama, formirajući okean. Ona se prepušta i tako sebi produžava život.

Izaberite sliku vodene površine s kojom ste najviše privučeni.

Nakon što je izaberete pogledajte svoje rezultate na drugoj strani.

[adsenseyu1]

(atma)