“NE DAJ BOŽE NIKOME”: Majk Tajson otkrio šta je uradio kad je uhvatio Bred Pita sa ženom u krevetu

bokser

Foto: printscreen/instagram

Ovih dana u javnost sve više izlazi prljavi veš iz života proslavljenog boksera Mikea Tysona.

Osim što je napisao autobiografsku knjigu pod nazivom “Neispričana priča” u kojoj je otkrio niz kontroverzi, postoje također i neobjavljene priče poput onih da je imao seks sa čuvenom manekenkom Naomi Campbell. To je priznao i njegov menadžer, koji je čuvao stražu, a sve se dogodilo u kupatilu prilikom jedne zabave u New Yorku. “Bila je neka zabava u New Yorku. Vidio sam da Mike razgovara sa djevojkom predivnog izgleda.

[adsenseyu4]

Nisam bio siguran ko je u pitanju, a tek kada sam bolje pogledao, shvatio sam da je to Naomi. Mike mi je rekao da ide do toaleta, a nedugo zatim je i ona pošla za njim. Došao sam do vrata i, ko god bi htio da uđe, ja sam mu govorio da je zauzeto i da i ja čekam red”, priznao je njegov menadžer.

Također, nije tajna ni da je Tyson u prošlosti svoju suprugu zatekao u krevetu sa glumcem Brad Pittom. “Parnica oko razvoda sa suprugom je bila u toku i ja sam se nešto dovezao do njene kuće u Los Angelesu. Pomislio sam da je u ženskom društvu, ali ispostavilo se da je dugokosa plavuša zapravo Brad Pitt. Kada sam ga vidio, izgledao je kao da proživljava posljednje trenutke u životu. Vidjelo se da je na drogama i molio me da ga ne udarim. Pustio sam ga da ode”, ispričao je Mike. Tysonov ljubavni život je u prošlosti bio poprilično aktivan. Jedan od njegovih najodanijih tjelohranitelja jednom prilikom je pokazao popis imena žena s kojim je bokser spavao. Brojka je išla preko 1300.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:inboks.net)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]