NAPOKON ZAVRŠENA SAPUNICA NA SRPSKI NAČIN: Kija i Sloba stavili tačku na brak, Radanović na petak 13. potpisao papire za razvod!

razvod

Foto: instagram.com/sampanjactatica

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sporazumno su se razveli, saznaje Telegraf. Njih dvoje su se danas, 13. jula, na petak trinaesti, sastali sa Kristininim advokatom Vićentijem Darijevićem u Beogradu, a nakon sastanka uputili su se u sudsku ustanovu.

Slobodan je tokom prethodne tri nedelje, koliko je prošlo od njegovog i Kijinog izlaska iz Zadruge “odugovlačio” potpisivanje papira, a sve u cilju toga da u četiri oka porazgovara sa Kristinom, kako je i sam govorio. Do razgovora je došlo, ali – u prisustvu advokata.

– Ako se budemo videli pred razvod, biće nas troje. On, moj advokat i ja – izjavila je nedavno Kija, a upravo to se i dogodilo.

ZA DAME KOJE SU PROŠLE KAO KIJA KOCKAR: Kad je muž prevari, pametna žena će uraditi OVO

Kako saznajemo, Slobodan je potpisao papire za sporazumni razvod braka, što je Kija učinila odmah po izlasku iz Zadruge, u kojoj je, kao što je već poznato, osvojila prvo mesto.

– U toku današnjeg dana (13.07. petak) Kristina, Slobodan i njihov advokat Vićentije Darijević, sastali su se u jednom lokalu u Beogradu, kada je fotografijom zabeležen ovaj susret. Tom prilikom je Slobodan potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru. Na izričit zahtev Kristine i Slobodana, ovo je učinjeno bez prisustva medija, jer je postojala obostrana želja da se ovaj čin obavi u atmosferi bez tenzija – navedeno je u saopštenju Kockareve.

Tri skrivena razloga: On je bio tako zagrejan za tebe, a onda je „odjednom“ prestao

Na žalost fanova Kije i Slobe koji su se sve ovo vreme nadali da će ipak doći do pomirenja, papiri su spremni, mada…kako kaže ona dobra stara izreka: “Niko ne zna šta sutra nosi”.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)