NAJVEĆI MANIPULATORI HOROSKOPA: Četiri znaka ZABOŠĆE VAM NOŽ U LEĐA bez treptaja

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Postoje znakovi u horoskopu koji su prave dobrice. Oni su dobri, verni, blagonakloni prema svima. Njima možete da poklonite svoje poverenje i da budete apsolutno sigurni da vam neće naneti zlo.

A onda ima i ovakvih manipulatora kod kojih vam je pametnije da dobro pazite da ne biste završili sa nožem u leđima.

BLIZANCI

Blizancima ne bi valjalo mnogo verovati. Što manje, to bolje. Gledajte da sve što kažu uzmete s rezervom.

Kod njih je najveći problem što često zaista misle ono što kažu i veruju u iskrenost svojih namera, ali caka je u tome što se brzo predomisle, pa od obećanja ništa.

RAK

Rak zna tačno šta će reći, kako će to reći i s koliko emocija. On voli da dobije ono za čim žudi i nema toga što nije u stanju da uradi kako bi došao do svog cilja, ma koliko on kratkoročan bio.

Rak je apsolutni majstor manipulacije rečima i – suzama.

VODITELJKA JOVANA SE RASPLAKALA UŽIVO U JUTARNJEM: Nije mogla da zaustavi suze, pa napustila emisiju, a vi ćete se CEPATI od smeha kad čujete zašto (VIDEO)

LAV

Lavovi su poznati narcisi, a samim tim uvereni su i da svi žele baš ono što i oni sami žele. Zbog toga će pokušati da izmanipulišu partnerom kako bi radio isključivo ono što njima godi. Uz to, uveravaće vas da su vaše ideje jednostavno mnogo lošije.

Sve u svemu, ako će vam neko u okruženju zabiti nož u leđa kada najmanje očekujete, najverovatnije ćete to dočekati od Lava.

NE KAČITE SE SA NJIMA: 10 STVARI ZBOG KOJIH SU BLIZANCI JEDINSTVENI ZNAK U HOROSKOPU

VODOLIJA

Oni uživaju da gledaju kako se neko zaljubljuje u njih, a kad jednom postignu to što su hteli, gube interesovanje i traže novu zanimaciju. S druge strane, ako usput primete da se kod vas gasi iskra, manipulacijom će vas lako vratiti na „pravi“ put.

(Dnevne.rs/Izvor: T.G.,žena blic.rs)