NAJIZRAŽENIJA INTUICIJA: Ove horoskopske znakove nikad nećete moći da prevarite

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ova tri horoskopska znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari, pa teško da ćete od njih moći bilo šta da sakrijete ili da ih slažete.

Ribe

Ribama se često događa da sanjaju stvari koje im ukazuju na neku situaciju ili važan događaj koji se kasnije ostvare. Njihov unutrašnji mir i zadovoljstvo prerastaju u intuiciju koja ih vodi u gotovo svim životnim situacijama u kojima se nađu.

Retrogradni Uran do 6. januara 2019. godine: Imate dovoljno vremena da vidite, revidirate, spoznate, razmislite, isplanirate

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije imaju veoma izražen osećaj za sve i dovoljan im je jedan upućen pogled da znaju ko šta misli. Sve proživljavaju kroz dubinu i često tačno pretpostave šta će se sledeće dogoditi. Vole adrenalin i kretanje pa ponekad zbog toga ne žele da poslušaju sebe, što im se uglavnom događa kada je u pitanju ljubav.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Strelac

Strelčevima je potrebno da pronađu unutrašnji mir kako bi im intuicija zaista proradila. Kada malo porade na sebi, intuicija u mnogim situacijama počne da ih spasava. Ipak, Strelčevima je ključno pronalaženje mira i unutrašnjeg sklada.

(Dnevne.rs/Izvor: Index.hr)