Najbolju letnju avanturu doživećete sa ovim znacima horoskopa!

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ako ne tražite ozbiljnu vezu, nego samo želite malo da se zabavite tokom leta, ovi horoskopski znakovi će vam to i omogućiti.

Oni žive za letne romanse i ne očekuju od vas ništa više od toga, a s njima ćete se definitivno i najbolje zabaviti. Proverite da li ste možda baš vi upravo jedan od njih, ako ne, otkrijte u kojem biste znaku trebalo da tražite dečka za ovo leto.

NEVEROVATAN OBRT, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Kija i Sloba se POMIRILI, prevara i skandali su iza njih! (FOTO)

Strelac

Strelčevi su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni, pozitivni i spremni gotovo na sve, s osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. Ali kada se vaša letna avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnu romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto puno zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari te da se i vi malo, baš, poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj letnoj avanturi koja će skrenuti vaše misli s vaše svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

Vodolija

Želite li avanturu s dečkom koji vam može postati i odličan prijatelj, potražite neku Vodoliju. Oni vole da upoznaju nove ljude, slušaju njihove priče, ali i neopterećeno uživaju u letnim romansama. S osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutro zajedno da sediti na kafi i pričate kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, tek biste onda mogle da ostanete razočarane, jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze.

depresija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu, pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete sve moći lako da se dogovorite te vam neće kvariti vaše planove, nego će vam se pridružiti.

Požalio se na društvenoj mreži da su ga svi ispalili za more, pa pitao hoće li neko sa njim: Ovako brutalne odgovore nije očekivao (FOTO)

Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?

(Dnevne.rs/Izvor: 24sata.hr)