NADARENI ZA FLERT: Žene “padaju” na ova tri znaka horoskopa

oči

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pojedini znakovi zodijaka su nadareni za flert i njima to ide lako. Proverite koja su tri znaka kojima malo ko može odoleti.

Bik

Iako inertan i gotovo nesvestan svoje senzualnosti, Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umeća Kama sutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak ume da priredi vatromet emocija i pažnje. Napraviće takav ugođaj da se partner oseti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvesno privuku i one koje ne bi želeli. Njihove usne retko ko ne bi poželeo da oseti na svojim.

Žene rođene u ovom ZNAKU ZODIJAKA imaju NEVEROVATNU MOĆ

Blizanci

Blizanci su kraljevi šarma. Njima se naprosto ne može odoleti. I dok je nekima seks prioritet i cilj, Blizanci uživaju u igri zavođenja i komunikacije. Obično su nadareni dobrom fizionomijom, a njihov adut je nemiran i neuhvatljiv pogled. Oni osvajaju komunikacijom i intelektom. Teško da ako se sa njima upustite u razgovor i sami ne poletite na krilima mašte. Njihov pozitivan stav privlači ljude i sa njima je je vreme prijatno ispunjeno, toliko da poželite da je uvek pored vas.

AMBICIOZNE, STRASTVENE, SNAŽNE: Tri najmoćnije žene Zodijaka!

Škorpija

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton, koja ima upliv na mase. Škorpiju je teško ne primetiti. Njen zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Ovo je znak koji duboko oseća i njegova intuicija je izražena do te mere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a kako je u emotivnom smislu veoma predana, uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njeno umeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

(Dnevne.rs/Izvor: srbijadanas.com)