MORATE ZNATI: NIKAKO NE DELITE ove stvari sa partnerom ako želite da sačuvate svoju vezu (INFO)

napitak

Foto: Shutterstock /Stil

Sviđalo se to vama ili ne, one postoje, i vaš posao je da pokušate da neke stvari ostanu samo vaše, bez obzira na ljubav koju osećate prema partneru.

Funkcije vašeg tela
Istina, svako ljudsko biće emituje gasove! Ali, muškarci vole da misle o nama kao o damama. Dakle, ne govorite detalje svom partneru o vašem stomaku. Ukoliko imate gasove ili menstruaciju, svaki detalj vaš partner ne mora da zna. Verujte da muškarci ne žele da čuju ovo.

Tajne vaših prijatelja
Ukoliko vam drugarica otkrije tajnu, ona očekuje da je razumete, čuvate tajnu, a ne da je delite sa drugima. Osim toga, one će to isto učiniti za vas. Dakle, spasite svoje poverenje! Muškarci nisu zainteresovani da slušaju o ogovaranju, naročito ako je njihov dan bio napet i žele u tom trenutku da se opuste.

[adsenseyu5]

Četkicu za zube
Da, znamo da se zaljubljeni ljube i ponekad piju iz iste čaše. Ali, mi živimo u civilizovanom veku kada je higijena veoma važna. Zato ne dozvolite sebi da koristite četkicu vašeg partnera. Kupite svoju!

Lozinka
Ukoliko ste u vezi ili u braku, nije dobra ideja da delite isti email. Zajednički profil na društvenim mrežama je još jedno veliko NE! Ukoliko znate lozinku vašeg partnera, to može da vas podstakne da s vremena na vreme kontrolišete partnera, a to donosi mnogo neizvesnosti u vezi i čini je nestabilnom.

Vašu nesigurnost
Ako mislite da su vaše noge previše debele, vaša kosa kovrdžava ili su vaši zubi previše krivi, pokušajte da ne pominjete to svakih 3 do 4 puta na dan. Muškarci postaju umorni kad čuju žene koje se stalno žale. On misli da si lepa! Radi se o tebi, zar ne?

Uživajte u vezi ili braku, nemojte da krijete stvari od svog partnera jer je dobra komunikacija ključ zdrvog odnosa, ali uvek neke male stvari zadržite za sebe.

[adsenseyu1]

(O.T./zenskimagazin)