MORATE BEŽATI OD NJIH: Četiri horoskopska znaka koji NIKADA NEĆE BITI VERNI

znak
Ovi znakovi ne pucaju na kvalitet, već na kvantitet. Zato, od njih nemojte očekivati vernost!
 Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svim u svom životu. Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.Kada je Strelac u pitanju, njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može da pozove u svako doba…

Ribe žive za male izlete, a seks može biti jedan od njih. Više od toga, Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za seksom.

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može da ide iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, seks je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

[adsenseyu1]                      [adsenseyu1]

(Ž.K. /Dnevno.rs)