MOKRA VAM JE OBUĆA OD SNEGA: Osušite ih očas posla pomoću stvari koje kupujete svakodnevno (VIDEO)

obuća

Foto ilustracija: pixabay

Ukoliko se pitate kako da brzo i lako osušite obuću mokru od snega, evo jednog praktičnog rešenja

Tokom zimskih meseci svi tragamo za obućom koja će naša stopala što duže zaštititi od vode, ali nisu sve cipele vodootporne, a posle izvesnog vremena i one koje na deklaraciji imaju oznaku da su nepropusne popuste i propuste, a posebno kada padne puno snega. Većina ljudi je sigurno više puta imala problem sa mokrim čizmama, cipelama ili patikama, ali mi imamo fantastično rešenje kako da brzo i lako osušite obuću!

[adsenseyu4]

Kada se obuća skvasi, potrebno je puno vremena i velika toplota kako bi se osušila i mogla ponovo da se obuje. A ovaj fantastičan trik pomoći će vam da osušite cipele veoma brzo.

Za ovaj trik vam nisu potrebni skupi sprejovi za održavanje obuće, ali ni previše truda – sve što treba da imate jesu stare novine i vaša obuća će uskoro biti potpuno suva.

Izvadite uloške iz mokre obuće, te je napunite zgužvanim stranicama novina – one će pokupiti vlagu. Cipele ostavite na dva-tri sata i očekujte neverovatan rezultat.

Da biste još brže mogli da obujete suve cipele, stavite cipele pune novina pored šporeta ili grejalice. Ali pazite – ne direktno ispred izvora toplote, već sa strane! Jedino su lake fen-grejalice koje ne isijavaju snažnu toplotu pogodne za direktno sušenje.

Pogledajte ceo postupak i isprobajte i vi ovaj fenomenalni trik!

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]