MLADOŽENJA OTKAZAO VENČANJE DAN RANIJE: Mladu je razlog potpuno slomio!

venčanje

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Kako je to doživeti da samo dan pre venčanja budući muž otkaže sve, saznala je mlada Ema.

Slomljenog srca ostala je nakon što je njen partner, s kojim je dugo u vezi i imaju dvoje dece, samo dan pre velikog dana odlučio da venčanja neće biti.

Razlog? Majka njegove dece posvađala se s njegovim sestrama jer nije htela da one budu deveruše na venčanju.

Njenog verenika to je pogodilo i zapretio je da ako njegove sestre ne budu deveruše na venčanju, onda će otkazati sve.

Ema, čije prezime nije objavljeno, otkrila je da njen partner ne želi da raskine s njom, već je samo otkazao venčanje, ali ona, kako je otkrila za ITV u emisiji u kojoj je otkrila šta joj se dogodilo, nije sigurna može li takvo ponašanje da mu oprosti, piše Daily Mail.

Sukob s njegovim sestrama nastao je zbog organizacije devojačke večeri jer su se želje mlade i budućih zaova razilazile, pa je Ema odlučila da ne želi da one budu njene deveruše.

mlada

Foto: Telegraf

Budućeg supruga je to izbacilo iz takta što je rezultiralo otkazivanjem venčanja. Stručnjaci za veze Filip Šefild i Holi Vilobi savetovali su Emu da kao par potraže stručnu pomoć kako bi spasili svoj odnos jer, smatraju, njenog verenika muče dublji problemi, a ovo je bila kap koja je prelila čašu.

OTAC JOJ OBOŽAVAO USTAŠE I PAVELIĆA: Evo ko je Hrvatica Mira koju je Melanija najurila iz Bele kuće!

Ema je otkrila da sa verenikom nije otada mnogo razgovarala da ne bi dodatno narušila njihov odnos, a smatra da je on optužuje da je do sada “uradila previše loših stvari” u njihovom odnosu.

(Dnevne.rs/Izvor: večernji.hr)